Luk

BIF-profil: Mangler kvaliteten og det mentale

| 3F Superliga | 1 kommentar

Infoboks

SønderjyskE - Brøndby IF 1-0
Superligaen Grundspil
90' 1-0 Abdulrahman Taiwo

Brøndby IF's Kevin Mensah lægger ikke skjul på skuffelsen efter 0-1-nederlaget søndag til SønderjyskE. Både kvaliteten og det mentale mangler, mener han.

Brøndby IF var søndag i kamp mod SønderjyskE på udebane, og det var to hold, der inden kampen begge havde behov for flere point på tavlen, end hvad det var blevet hidtil.

Det lykkedes så for hjemmeholdet at vinde med 1-0 i de døende minutter af kampen, hvilket bringer dem op på siden af Brøndby i tabellen – begge hold med otte point efter ni kampe.

Kevin Mensah blev efter kampen interviewet, og forholdt til, hvad det sidste, der manglede, var, forklarede han.

- Det sidste er at få sparket nogle bolde i kassen og undgå, at de får sådan et mål her til sidst i det 89., hvor de scorer. Dét er det sidste, forklarer Mensah.

Til spørgsmålet om det var kvaliteten eller det mentale, der manglede, svarede han kort og klart.

- Det er begge dele.

Mensah mener ellers, at holdet dominerede i anden halvleg på bolden, og han synes også, at der er den rigtige energi hos spillerne i nærkampene, men de sidste detaljer mangler altså.

Han blev også spurgt ind til, om der kunne være sket mere på transfermarkedet henover sommeren, men det holder han sig fra at svare på og siger i stedet, at holdet og ham selv holder fokus på dem selv fremadrettet.

Brøndby ligger nummer ni i 3F Superligaen efter søndagens resultat og har næste opgave på torsdag i Sydbank Pokalen, når man skal møde Allerød fra Danmarksserien.


Af Kristoffer Lind Pedersen
Lørdag 16. oktober