Luk

BIF-stopper har udløb: Måske tid til noget nyt

| 3F Superliga | 14 kommentarer

Infoboks

Brøndby IF - FC København
Superligaen Grundspil (07/03)
Bet25 2,90 3,35 2,33
Oddset 2,85 3,55 2,40
bet365 3,10 3,40 2,25

Brøndby-stopper Hjörtur Hermannsson ved endnu ikke, hvad fremtiden bringer, når han har udløb til sommer, men måske er det tid til at prøve noget nyt, siger han.

Hjörtur Hermannsson har kontraktudløb med Brøndby til sommer, og den 26-årige islænding ved endnu ikke, hvad der skal ske.

Forsvarsspilleren har været i Brøndby siden sommeren 2016, og måske er det tid til at prøve noget nyt til sommer, siger han.

- Jeg ville lyve, hvis jeg ikke sagde, at jeg gerne ville have spillet meget mere, end jeg har gjort i denne sæson, især før jul. Hvorvidt det spiller en rolle i forhold til, at min kontrakt udløber, skal stå usagt, siger Hermannsson ifølge Fotbolti.net.

- Lige nu tænker jeg først og fremmest på at klare mig så godt som muligt for klubben, og vil vil først tage stilling til det i slutningen af sæsonen.

- Jeg har været her i fem år, og måske er det tid til at prøve noget andet og noget nyt, siger Hjörtur Hermannsson.

Hjörtur Hermannsson har i denne sæson spillet 12 kampe i 3F Superligaen, heraf seks fra start.


Af Sara Margren

14 kommentarer

Niclas666 18:46          
Jeg synes at han spillet fint i "forårets" kampe, men det har vel ligget i kortene meget længe nu.

Han vil selvfølgelig gerne spille mere, og Brøndby bør vel ret nemt kunne finde en mindst ligeså god spiller på en billigere kontrakt, og som har større videresalgs potentiale. Hvis der overhovedet bør købes en ny spiller, det må vel snart være Kabongos eller Skippers tur.
Parnevik 18:51          
BIF må endelig ikke forlænge... hans bundniveau er alt for lavt!
LosMillonarios 19:00          
Synes han virker elendig. Kan godt forstå, at han ikke, har fået mere spilletid
AK78 19:09          
Parnevik@ Enig med dig.
Tror ikke han er speciel billig i løn, blev jo hentet i en rimelig god polsk klub i tidernes morgen.
Niveauet er ikke bedre end alternativerne Kabongo og pt. til Fremad Amager udlejede Anton Skipper, ser de to som lige så gode alternativer til Maxø, Jung og Rosted.. også er de jo meget unge og der er massere potientiale at bygge videre på.
Cerezo 19:27          
Jeg er også enig i at det har ligget i kortene at Hermannsson skal videre til sommer. 5 år i den samme klub som udlænding er lang tid i moderne fodbold og især når han stort set hele tiden har været lige på kanten af startopstillingen.

@AK: Beklager men du husker forkert. Hermannsson blev hentet i PSV men fik aldrig en 1. holdskamp for dem og var udlejet til IFK Göteborg inden han kom til Brøndby. Det var Arajuuri der blev hentet i Polen.
7000 Fredericia! 19:31          
Niclas666. Kabongo og Skipper er slet ikke gode nok.
bruger 130265 19:31          
@ak78 Skipper er udlejet til Hobro;)
Lørdag 6. marts
Fredag 5. marts