Luk

BIF-stopper smadrede rude: Jeg betaler gerne

| 3F Superliga | 23 kommentarer

Sigurd Rosted smadrede efter sin udvisning mod FCM en rude på Brøndby Stadion i ren og skær frustration, og han tilbyder at betale for reparationen.

Brøndby led lørdag aften et højdramatisk nederlag på 2-3 til FC Midtjylland, selvom de blågule havde fuldstændig styr på kampen den første times tid.

Frustrationerne på Vestegnen var bedst symboliseret ved forsvarsspilleren Sigurd Rosted, der blev vist ud med ti minutter igen, hvorefter nordmanden smadrede en rude på stadion.

Efter kampen var Rosted faldet en smule ned, og han er klar til at erstatte ruden.

- Det sker i ren frustration. Jeg slog hånden ind i den. Jeg vil gerne betale for det, hvis de spørger om det. Det gør jeg gerne, siger Rosted ifølge B.T. og tilføjer:

- Jeg gør det, fordi jeg får et rødt kort, som overhovedet ikke er et rødt kort, så bliver man frustreret. De får det hele serveret, og det ødelægger hele kampen.

Sigurd Rosted fortæller videre, at han føler sig overbevist om, at den senere matchvinder Erik Sviatchenko skulle være blevet udvist tidligere i kampen.


Af Martin Schmidt

23 kommentarer

CAS1977 07:43          
Manden har jo ret - også angående ES.

Skal Rosted ha´ sit andet gule kort dér, skulle ES ha´ været i bad længe inden.

Det er vildt at man med VAR stadig har kæmpe fejl i hver runde. Måske det siger noget om den danske dommerstandard...
bruger 132927 07:45          
Selvfølgelig skal du erstatte den din klaphat. Og så lige en ordentlig bøde oveni for tåbelig opførsel.
Uanset frustration så er i spillere rollemodeller for børn og unge - og de skal ikke opleve at man kan ødelægge ting uden at det har konsekvenser
fille007 07:58          
Der må ellers være plads i budgettet nu tosserne på sydsiden ikke er til stede for tiden:-)
09043428 08:01          
@CAS1977

Det er korrekt at ES skulle have det andet gule kort når Rosted også fik det. Det er bare ikke VARs skyld. VAR kan kun kigge direkte rødt igennem og derfor var det dommerens beslutning alene.
VAR kan og skal ikke tjekke det hele men være et hjælperedskab for dommeren i de mest nødvendige situationer.
Michae1 08:07          
Men dommerne er sygt dårlige til at bruge hinanden... Der kan blive lavet rødt lige foran 4. dommeren eller liniedommeren og de kigger stadig alle på dommeren som om at det først gælder hvis han også så det... jeg brækker mig over ES kan lave så frispark kamp efter kamp og det aldrig koster... han smil lige bagefter siger os alt, han var klar til at smutte i bad
Romeo Detlev 08:11          
Jeg synes at Rosted skal samle glasskårene op og tage dem med hjem til Norge og blive der. Han var pivringe. Han kan ikke være med på det niveau og blev således udstillet i går. Så hvis Brøndby gerne vil spille på det niveau, og der håber jeg, så er Rosted svageste led i kæden og skal udskiftes.
Michael0610 08:12          
Når ES begår noget og ikke bliver straffet, kan jeg også gøre det samme. Klaphat.
Hvis jeg ser en køre over for rødt uden at blive straffet kan jeg gøre det samme, NOT.
Mandag 30. november