Luk

BIF-talent før FCK: Skal ikke forvente noget

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Præstationen mod FC Nordsjælland har givet Andreas Bruus troen på, at han kan starte inde mod FC København, men wingbacken vil ikke forvente noget.

21-årige Andreas Bruus spillede en glimrende kamp, da Brøndby torsdag bankede FC Nordsjælland med 4-0 i 3F Superligaen.

Bruus var selv involveret i Brøndbys to første scoringer, mens han i defensiven fik lukket godt ned for FCN-raketten Kamal-Deen Sulemana.

De fine takter giver Andreas Bruus tro på en startplads i søndagens derby mod FC København, men han vil ikke som sådan forvente det.

- Det giver helt sikkert en tro på, at jeg kan starte inde mod FCK, men jeg skal ikke forvente noget som helst. Nu har jeg spillet en del kampe, men jeg arbejder hårdt for det, og så håber jeg på en startplads. Jeg spiller for holdet og er klar, når der er brug for mig.

- At starte inde i Parken mod FCK ville være den næstfedeste oplevelse. Det vil altid være det fedeste at starte inde mod FCK på Brøndby Stadion. Men bare det at starte inde for Brøndby og kunne bidrage er fedt, og at det så lykkes i øjeblikket, er endnu federe.

- Det har altid været min drøm, og jeg har efterhånden arbejdet rigtig længe for det, sagde Andreas Bruus efter FCN-kampen og fortsatte:

- Jeg har spillet i Brøndby, siden jeg var 11 år, så det er det, jeg har gået og drømt om. Jeg er gået forbi bag Sydsiden hver dag til træning og har kigget ind på stadion. Det har hele tiden været min drøm, og når tingene også lykkes, så kan man ikke være andet end glad.

Velfortjent Uhre-hattrick

Mikael Uhre var flyvende og scorede hattrick i storsejren mod FCN, og det var blandt andet takket være Andreas Bruus.

Angriberens første scoring kom nemlig efter et præcist indlæg fra Bruus, der efter kampen sendte stor ros i retning af Mikael Uhre.

- Han arbejder stenhårdt, og det er så fortjent. Man kan også se på banen, at han arbejder for holdet, og så udmøntede det sig i tre kasser, og det var så fortjent, siger Bruus og tilføjer:

- Jeg har løbet og lavet rigtig mange indlæg med 'Turbo' på træningsbanen, og det skal jeg blive ved med, så jeg kan lave flere af de kasser. Jeg ved ikke, om det var indøvet, men vi snakkede om inden kampen, at vi skulle komme til indlæg, i og med de ikke havde Kian Hansen eller Abdul Mumin med.

Andreas Bruus var generelt glad for, at Brøndby fik revancheret den dårlige præstation i 0-2-nederlaget til AaB weekenden forinden.

- Vi kom godt tilbage og viste, at præstationen i Aalborg var en engangsforestilling. Det var super vigtigt. Vi havde snakket om det inden kampen, at vi skulle vise, at vi er bedre, end vi viste i Aalborg, siger Bruus.

Andreas Bruus har fået otte Superliga-kampe i denne sæson, hvoraf de fire har været i startopstillingen.

Abonnement til F.C. Københavns hjemmekampe - Fast adgang fra 79 kr./md.* (*6 md. binding / min. 474 kr.)


Af Martin Schmidt
Søndag 25. oktober