LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

BIF-talent håber på aftale i hollandsk topklub

| International | 10 kommentarer
Medie: Brøndby snupper Christian Eriksens 16-årige fætter i OB
Brøndby udnævner tysk forsvarsklippe som ny anfører
Arkivklip: Hylende morsomt - FCK-fan bliver hypnotiseret til at være Brøndbyfan
Vejle henter slovensk forsvarsveteran
Onside Retro: Da bundholdet B93 besejrede frustreret Brøndby-hold
BIF-talent håber på aftale i hollandsk topklub
Foto: Getty Images
Lige nu træner Gregers Arndal-Lauritzen med i hollandske FC Den Bosch, og Brøndby-backen håber, at han kan lande en aftale med klubben.

Gregers Arndal-Lauritzen har fået lov til at se sig om efter en ny arbejdsgiver, og i disse dage forsøger han at overtale den hollandske klub FC Den Bosch, om at han fremover skal tørne ud der.

Brøndby-spilleren, som har kontraktudløb hos de blå-gule til sommer, har været i det hollandske siden i mandags, og det er gået godt.

- Det har været en fed oplevelse. Det er anderledes, men det er sjovt at komme til en anden klub og møde nogle nye mennesker. De spiller noget andet fodbold, og det skulle jeg lige vænne mig til i de første dage - men det er en fed oplevelse, siger han til bold.dk.

Hvad ville du sige til at få en aftale dernede?

- Det ville være spændende at prøve noget nyt. Det er en super-dygtig trup, som ligger på førstepladsen i den næstbedste række, så det er en kæmpe mulighed for mig - men der er lige nogle ting, der skal falde på plads, før det er i hus - men lige nu håber jeg, det kan lykkes.

- Vi har ikke diskuteret, hvordan det skal lade sig gøre, men en udlejning virker mest sandsynlig, som det ser ud lige nu, siger Gregers Arndal-Lauritzen.

Han beretter om fine forhold i den hollandske klub, som altså kan overtager venstrebacken, der ikke har haft den store succes i Brøndby.

- Jeg er ung, og jeg vil gerne spille, for ellers udvikler jeg mig ikke. Det er på tide at blive lejet ud. Det er vigtigt for alle unge, for man skal spille for at udvikle sig - så kan man træne nok så meget, siger han.

Gregers Arndal-Lauritzen var i foråret udlejet til HB Køge, mens han i denne sæson blot har spillet én kamp i Brøndby. Han føler dog ikke, at han har været marginaliseret i Brøndby.

- Jeg var skadet, inden jeg tog til HB Køge, og så var jeg skadet igen, da jeg kom tilbage, så jeg har været lidt uheldig, siger Gregers Arndal-Lauritzen.

- Anthony Jung er en meget dygtig venstreback, og når det går så godt, som det er gået i min tid i klubben, så er der ikke nogen grund til skifte ud.

- Det har været en god oplevelse at være i Brøndby, og Zorniger har lært mig, hvordan man skal gå til træning og være seriøs og den slags. Jeg har ikke følt mig marginaliseret. Jeg har bare været meget uheldig med at være meget skadet, siger Gregers Arndal-Lauritzen.

Den 20-årige venstreback har i alt spillet to førsteholdskampe i Brøndby-trøjen.


Stream Brøndby IF – Esbjerg fB på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Fredag 26. april
Torsdag 25. april