Luk

BIF-talent savner spilletid: Åben for udlejning

| 3F Superliga | 9 kommentarer

Infoboks

OB - Brøndby IF
Superligaen Grundspil (14/03)
Bet25 3,25 3,55 2,04
Oddset 3,50 3,65 2,00
bet365 3,30 3,60 2,05

20-årige Anton Skipper ser det som en mulighed at blive udlejet for at få mere spilletid, og Brøndby-stopperen fortæller, at der har været snak om det.

90 minutter i Sydbank Pokalen og nul i 3F Superligaen.

Efterårssæsonen bød ikke på meget spilletid for Brøndby-talentet Anton Skipper, der ellers fik 11 Superliga-kampe i sidste sæson.

Den unge midtstopper savner spilletid, og han er umiddelbart åben for at jagte det andetsteds, hvis ikke situationen ændrer sig i Brøndby.

Sådan siger han til fanmediet 3point.dk.

- Det er klart, at hvis det er, som det har været, så er det jo en mulighed at blive lejet ud. Men det er noget, som aftales med Brøndby og en tredjepart. Helt overordnet tager jeg en dag ad gangen og gør mit for at blive bedre.

- Der har selvfølgelig været snak. Men jeg kan ikke fortælle, hvor konkret det har været. Det er ikke den store involvering, jeg har i et lejemål, før der ligger noget på bordet. Jeg har bare fokus på mit eget spil, siger Skipper til 3point.dk.

Brøndby har i efteråret primært brugt Anthony Jung, Andreas Maxsø og Sigurd Rosted i det centrale forsvar, mens Hjörtur Hermannsson også har fået en del minutter.

Også 22-årige Joel Kabongo forventes i foråret at skulle kæmpe med om spilletid i Brøndbys centrale forsvar.


Af Martin Schmidt

9 kommentarer

Jesper 1981 08:35          
Hvis Skipper, eller Kabongo for den sags skyld bliver leget ud, så bliver det på en af vinduets sidste dage. Det kommer an på om Hjõrtur rejser, Jung og Marxsø kan også være på vej væk, så... Tror jeg:D
YouSeebro 08:46          
Mon ikke Fremad Amager kunne være en god mulighed, nu de også spiller med 3-mandsforsvar?
Flemhart 09:04          
Kabongo skal være velkommen tilbage i Fremad A.
Skipper kender jeg ikke noget til, men er han god, skal han da også være velkommen.
Forza Fremad A.
AK78 09:46          
Der er flere ting som giver god mening, når vi taler udlejning af spillere fra Brøndby til Fremad Amager.
Fremad Amager spiller nogenlunde samme system, de vil gerne spille fremadrettet og målsøgende fodbold...
Klubben ligger geografisk perfekt og betyder at spilleren ikke behøver at flytte, men kan blive boende hvor de bor (Kasper Fisker godt eks.) selvom han er skiftet permanent..
Til syvende og sidst så er den tidligere Brøndbyspiller Allan Ravn direktør i Fremad Amager og har stadigvæk tætte forbindelser til Brøndby, hvor hans søn iøvrigt også er en del af Brøndby Masterclass...
Barney 10:08          
Jeg er ret overbevist om efterhånden, at Jung og Hermannsson er fortid til sommer, så der burde være større mulighed for spilletid. Men indtil da kunne man da nok udleje enten Skipper eller Kabongo.
AK78 10:22          
Jung har ytret ønske om at vende snuden hjem mod Tyskland, hvilket set med Brøndby øjne er ærgerligt, han har virkelig været vigtig og dygtig efter Brøndbys systemskifte hvor man bruger 3 stoppere.. men det er vist rimeligt sikkert at Jung smutter.
I forhold til Hermansson så tror jer gerne Brøndby vil sælge, han er en af de mere løntunge spillere i Brøndbys trup og spiller kun en sekundær rolle på holdet og her kan man lige så godt bruge Skipper og Kabongo.
Spørgsmålet er så hvor længe Maxø er i Brøndby, skiftet til Vestegnen blev jo helt åbenlyst aftalt til at være et springbræt til et nyt udlandsophold i en større klub, hvor Brøndby kunne hjælpe ham med det og så samtidig tjene lidt mønt på ham..
R15n14y 10:27          
Jeg har bange anelser om, at sommeren byder på et farvel til Maxsø og Jung. Det er en tung arv at løfte for Kabongo og Skipper, og jeg tror heller ikke, vi kommer udenom, at CV må på markedet og finde minimum en stærk stopper.
Mandag 8. marts
Søndag 7. marts