Luk

BIF-træner: Tror Uhre er klar efter landskampe

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Infoboks

Randers FC - Brøndby IF 1-1
Superligaen Grundspil
10' 1-0 Stephen Odey
40' 1-1 Simon Graves

Niels Frederiksen regner med, at Mikael Uhres skade i søndagens kamp mod Randers FC ikke er værre, end at han er klar igen efter landskampspausen.

Brøndby IF fik søndag aften 1-1 mod Randers FC på udebane i 3F Superligaen, og i løbet af anden halvleg måtte deres topscorer Mikael Uhre så udgå med en skade, efter at han fik et uheldigt vrid i anklen efter en duel med Randers-målmand, Patrik Carlgren.

Op til opgøret havde Uhre i forvejen været tvivlsom efter også at være udgået i sidste weekends hjemmekamp mod AaB med en skade, som holdt ham ude af midtugens kamp i Europa League mod Lyon.

Efter kampen var Brøndby-træner, Niels Frederiksen, dog ikke så bekymret for skadens omfang, og selvom han ikke har en fuld status på skaden endnu, regner han med, at Uhre bliver klar igen i løbet af landskampspausen.

- Jeg har ikke nogen stor status på det, udover at jeg tror, at det var et vrid eller et slag på anklen. Han humper lidt rundt, men det er ikke noget, jeg forventer kommer til at tage rigtig lang tid.

- Nu har vi en landskampspause til at få ham klar, og det tror jeg bestemt, at han bliver.

Ind for Uhre kom nyindkøbet Marko Divkovic, og han fik vist sig godt frem, mente Frederiksen.

- Jo, bestemt et godt indhop – han er meget livlig, han bevæger sig meget, og det betyder, at det bliver nemmere at spille ham frem for, hvis han er stillestående, udtaler Frederiksen.

- Han er god til at løbe dybt og god til at komme på kanten af forsvarsspillerne, ligesom han har nogle gode situationer, hvor han beskytter bolden godt med ryggen mod mål.

- Jeg synes, at det var et rigtig fint indhop, Marko han leverede, det var jeg glad for at se.

Brøndbytræneren glæder sig efter kampen mod Randers til at få lidt ekstra træningspas sammen med sit hold efter en travl periode med mange kampe i Superligaen og Europa League.


Af Kristoffer Lind Pedersen
Søndag 24. oktober
Lørdag 23. oktober