Luk

BIF-træner: Venter på den rette transfer

| 3F Superliga | 8 kommentarer

Infoboks

AGF - Brøndby IF 1-1
Superligaen Grundspil
10' 1-0 Jon Thorsteinsson
41' 1-1 Kevin Mensah

Brøndby har ikke været så aktive på transferfronten endnu, men det skyldes blandt andet, at man venter på den rette mulighed opstår. 

Marvin Schwäbe, Anthony Jung, Hjörtur Hermannsson, Lasse Vigen og Jesper Lindstrøm har forladt Brøndby denne sommer. 

Dermed har klubben mistet en håndfuld spillere, hvor flere af dem var profiler i den seneste guldsæson. 

Ind er kommet spillere som Christian Cappis og Thomas Mikkelsen, men på papiret står truppen lige nu svagere, end da pokalen blev løftet i slutningen af maj. 

Helt så bekymret er cheftræner Niels Frederiksen dog ikke. 

- Den var god nok til at spille 1-1 mod AGF i Århus. Jeg synes egentlig, at vi har en ganske udmærket trup. Det er klart, at vi har mistet nogle spillere. Vi har også sagt, at vi har øjne og ører åbne i forhold til de muligheder, der er, for at få noget yderligere ind.

- Vi har også nogle spillere i truppen, der skal have chancen for at vise, at nu er det dem, der skal spille. Jeg synes, at de viste, at de har højt nok niveau til at spille i Superligaen. 

Brøndby-træneren er dog overbevist om, at der nok skal ske handler, men man har i sinde at vente på den rigtige mulighed. 

- Vi synes ikke, vi har fundet det rigtige endnu som den ene ting. Den anden ting er, at vi også synes, vi har nogle spillere i truppen, der også kan spille og skal have mulighed for at vise sig frem. Det er primært et spørgsmål om, at vi tænker os om og anvender vores midler, når vi synes, den rigtige mulighed opstår. 

Den 17. eller 18. august spiller Brøndby den første af to kampe om at komme i Champions League-gruppespillet, og Niels Frederiksen kunne da også godt se fordelen i at have truppen tidligt på plads i forhold til netop den kamp.

- Der er altid for og imod. Det er klart, at der kan være fordele ved at have truppen tidligt på plads. Vi arbejder hele tiden med de spillere, der er her. Man kan sige, at i forhold til den trup vi brugte mod AGF, så har den været på plads rigtigt længe. 

Målsætningen er stadig top tre

Brøndby gik ind til den seneste sæson med målsætningen om at slutte i top tre. Det gik som bekendt endnu bedre, da holdet sikrede sig guldmedaljerne. 

Det har dog ikke ændret på klubbens målsætninger til denne sæson. 

- Den hedder stadig top tre i den forstand, at vi ser os selv som en top tre-klub. Så ved vi, at det svinger lidt fra år til år. Sidste år var det egentlig bedre end forventet, og det håber vi også på, at vi kan gøre i år.

- Der er altid en risiko for, at det bliver lidt ringere end forventet. Det tror vi ikke, men sådan er det jo. Det svinger lidt. Vi ser os selv som en top tre-klub. Det meldte vi ud sidste sæson, og det har vi også meldt ud for den her sæson, fortæller Niels Frederiksen. 

Brøndby møder søndag Viborg i 3F Superligaen.


Af Andreas Roesen

8 kommentarer

EbbeSkovdahl 15:54          
Der skal en enkelt ind til midtbanen og to stoppere ind. Det vil stadig give plads til de unge, men der skal forstærkes lidr med de ok navne der har forladt klubben
Stormanden 16:20          
Der skal en enkelt ind til midtbanen og to stoppere ind. Det vil stadig give plads til de unge, men der skal forstærkes lidr med de ok navne der har forladt klubben
Hvorfor 2 stoppere? Jeg tænker en enkelte ala Frederik Sørensen, derudover er de godt besat med Rosted og Maxsø. Plus de har Skipper og Kabongo, samt Børkeeiet som som backup.

Jeg tror Corlu kommer til at tage overfor Lindstrøm, så måske en enkelt midtbane til at gøre truppen bredere.
FodboldSkalBestå 16:21          
At se Børkeeiet i går bragte minderne om Anders Randrup tilbage. Det var en helt og aldeles forfærdelig præstation, og han bør aldrig, aldrig spille på den position igen. AGF identificerede lynhurtigt at det var Brøndbys svageste led, og det samme vil Viborg på søndag - hvis han får chancen igen.
Romeo Detlev 16:22          
Sats på Cappis. Han bliver en stjerne
Tusindfryd19 16:28          
1 stopper, 1-2 midt og 1 angriber - så de klar til at indtage Danmark og resten af EU.
Hvem det skulle være har jeg dog intet bud på - men gerne forstærkninger naturligvis
7000 Fredericia! 17:47          
Forhåbentlig ikke kun den, der mangler 4-5 indkøb.
Pyxitar 19:31          
Børkeeiet spillede rigtigt fint som cf. Han må meget gerne fortsætte på den plads. Når Maxsø bliver solgt, kan Rosted spille i midten. Så mangler vi bare en god mand som venstre midterforsvarer.
Mensa spillede rigtigt godt. Han skal altid spille i enten venstre eller højre side - så må vi se hvem, der skal spille den anden wingback.
Hverken Corlu eller Slimane spillede godt - lad os håbe, at der kommer mere fra dem eller nogle andre.
Vi skal have forlænget med Radosevic og Hedlund - de er vitale i spillet mod bolden. Rado som bolderobrer og Hedlund som presspiller og oplægger.
Uhre er som altid farlig - han skal nok score sine mål, hvis han ikke bliver solgt.
Mads Hermanson skal nok klare sig fint.
Så hvis man spørger mig (hvilket ingen gør :-) så mangler vi en venstre midterforsvarer, og så må vi se hvordan de unge udvikler sig i forsvaret og på den offensive midtbane.
Mandag 26. juli