Luk

BIF-trio og FCN-reserve på rundens SL-hold

| 3F Superliga | 1 kommentar

Infoboks

OB - Randers FC
Træningskamp (26/01)
bet365 2,40 3,40 2,50

Brøndby har tre mand med på rundens hold i 3F Superligaen efter sejren over Vejle, mens FC Nordsjælland-reservekeeper Martin Vantrubas seks redninger giver ham en plads på holdet.

3F Superligaens niende runde gik mandag aften på hæld med kampen mellem FC København og Randers FC, og derfor er det tid til rundens hold.

Her har Brøndby IF gjort sig godt bemærket, da cheftræner Niels Frederiksen kan prale af, at tre af hans spillere har fundet vej til holdet efter 2-0-sejren over Vejle søndag.

Således er målscorerne Jesper Lindstrøm og Mikael Uhre med på holdet, mens også midtbanetalentet Morten Frendrup er med.

I målet står FC Nordsjællands normale reservekeeper, der i weekenden fik sin første Superliga-kamp, da han vogtede buret i stedet for coronasmittede Peter Vindahl Jensen. 22-årige Vantruba viste sig frem og pillede seks af syv AaB-forsøg, og han var særdeles medvirkende til, at FCN fik et point med fra kampen.

I weekendens løb erobrede FCM førstepladsen i Superligaen med en sejr over AGF, og efterfølgende har målscorerne Sory Kaba og Frank Onyeka taget plads på holdet, ligesom midtstopper Alexander Scholz har gjort det.

Scholz er i forsvaret med AC Horsens' Rune Frantsen, Randers' Erik Marxen og Lyngbys Lasse Fosgaard.

Sidste mand på holdet er Lyngbys FCM-lejesvend Victor Torp, der scorede et fortrinligt frisparksmål i Lyngbys 1-1-kamp mod AC Horsens.

Rundens hold i niende runde:

Martin Vantruba, FCN

Lasse Fosgaard, Lyngby
Alexander Scholz, FCM
Erik Marxen, RFC
Rune Frantsen, Horsens

Jesper Lindstrøm, BIF
Morten Frendrup, BIF
Frank Onyeka, FCM
Victor Torp, Lyngby

Sory Kaba, FCM
Mikael Uhre, BIF

Støt Lyngby Boldklub - forudbestil din 100-års jubilæumstrøje


Af Jonas Dalgård
Mandag 25. januar
Søndag 24. januar