Luk

BIF undrer sig: Riveros udtaget til landsholdet

| International | 15 kommentarer

Infoboks

Brøndby IF - Vejle Boldklub
Superligaen Grundspil (17/10)
Bet25 1,40 5,00 7,80
Oddset 1,45 4,50 7,35
bet365 1,40 4,75 7,50

Brøndby-træner Niels Frederiksen forstår ikke meget af, at Paraguay har udtaget Blas Riveros til landsholdet, når han kun lige er på vej tilbage fra en lang skade. 

Blas Riveros spillede mandag sin første kamp i godt og vel et år, da han blev indskiftet i reserveholdskampen mod FC København.

Det virker derfor indlysende, at han endnu ikke er tilbage i fuld kampform, men den holdning virker de ikke til at dele i Paraguay. 

Her har landstræner Eduardo Berizzo nemlig udtaget venstrebacken til de kommende landskampe i oktober til stor undren for Brøndby-træner Niels Frederiksen.

- Blas er efter vores klare vurdering endnu ikke klar til at spille topfodbold efter så lang en pause. Derfor er vi også meget forsigtige med ham, siger Niels Frederiksen til Ekstra Bladet.

Han fortæller i samme ombæring, at han ikke forventer, at Riveros skal afsted til kampene, og Brøndby vil tage en snak med Paraguays fodboldforbund. 

De udtog nemlig også Blas Riveros til landskampene i september, hvor den 23-årige back dog selvsagt ikke drog afsted. 

Ifølge FIFA's regler for landsholdsfodbold, så skal klubberne som udgangspunkt frigive spillerne til officielle kampe. 


Af Andreas Roesen

15 kommentarer

Stormanden 12:28          
Det er også dyrt useriøst at udtage en spiller, som er på vej retur fra en korsbåndsskade. Det ødelægger hans planlagte forløb, samt udsætter ham for en betydelig risiko, for at få følgeskader.
Tipzy 12:38          
Kæft hvor er det useriøst
panoz62 12:59          
Afsted med ham.
BIF tror at man kan vælge de bedste sydamerikanere uden konsekvens. Han vil gerne selv deltage og føle sig som en del af landsholdet. Kan han spille 20 min i går, kan han også spille 20 min for landsholdet. Køb i Brasilien eller Argentina, hvis man vil undgå landsholdsudtagelser. Det bude CV, om nogen, vide
AlecT 13:11          
@panoz62 Og hvor får du alt den dejlige viden fra? Noget du gider at link´ eller foregår det hele i dit hoved.
FynskBIFFER 13:32          
Han vil gerne selv deltage og føle sig som en del af landsholdet.
Okay fedt nok, hvor har han udtalt det, eller er du private venner med ham?
Peter Nielsen 13:52          
Naturligvis kan han spille 20 min i en landskamp om 10 dage hvis han kunne spille 20 min mandag. Spørgsmålet er om landstræneren ville udtage ham hvis han vidste at Riveros ikke er klar til mere end en lille rolle som indskifter sidst i en kamp. Derfor skal BIF naturligvis tage snakken med træner og spiller og høre hvad planen er.
LFC4Life 13:55          
Men det er vel for pokker en del af landstrænerens job at holde øje med hvem der er klar og ikke er klar.
Søndag 17. oktober
Lørdag 16. oktober