Luk

BIF'er revser linjen: FCK fik alt - vi fik intet

| 3F Superliga | 72 kommentarer

Infoboks

FC København - Brøndby IF 2-1
Superligaen Mesterskabsspil
27' 1-0 Andreas Maxsø
39' 1-1 Simon Hedlund
55' 2-1 Jonas Wind
68' 2-1 Jesper Lindstrøm

Brøndby-backen Kevin Mensah var langt fra tilfreds med linjen i søndagens derby. Brøndby fik ingenting, og FCK fik alt, siger Mensah.

Brøndbys Kevin Mensah var mildest talt utilfreds med kampdommer Mads Kristoffer Kristoffersens linje i søndagens derby i Parken.

Mensah mener, at Brøndby ikke fik noget som helst, fortæller han til TV3 Plus.

- Vi spillede egentlig en fin kamp hele vejen igennem. Vi kom til nogle fine chancer og det er klart, at FCK spillede en fin kamp, men vi fik et rødt kort, og det gjorde det svært for os. Så havde vi bare heller ikke marginalerne med os, siger han og fortsætter:

- Vi fik ingenting. Jeg følte, vi fik 25 gule kort og fik nærmest ikke et frispark i kampen. Det kan godt lyde lidt bittert, men vi fik jo ingenting. Det er vanvittigt.

- Det var 100 procent fornemmelsen, at vi ikke fik noget med. Det er ikke det røde kort, den var fair, men der var små episoder, som ikke faldt vores vej, og vi fik ikke det, som vi skulle have. FCK fik alt, føler jeg.

Brøndbys Jesper Lindstrøm fik et direkte rødt kort midt i anden halvleg for en grov tackling på Rasmus Falk fra FCK.

Brøndby lavede 13 frispark, fik fem gule kort og altså Lindstrøms udvisning, mens FCK begik ni frispark og fik to gule kort.


Af Jonas Dalgård
Søndag 20. juni