Luk

Bilic vil beholde tre udskiftninger: Bedst for os

| Premier League | 6 kommentarer

Infoboks

West Bromwich - Manchester City
Premier League (26/01)
Oddset 16,00 7,20 1,18
bet365 15,00 7,50 1,18

West Bromwich-træner Slaven Bilic forstår udmærket de store klubbers problemer med kampprogrammet, men fastholder, at han er nødt til at se efter sin egen klubs interesser.

Diskussionen om hvorvidt Premier League skal have tre eller fem udskiftninger bliver ved med at blusse op.

Senest bragte Jürgen Klopp det igen på banen efter Liverpools uafgjorte kamp mod Brighton, hvor holdet igen blev ramt af skader.

Her langede Liverpool-træneren ud efter Sheffield-træner Chris Wilder, der er en af de trænere, der har stemt for tre udskiftninger, og påpegede, at hans hold blot havde et point i rækken på trods af, at der kun er tre udskiftninger.

Chris Wilder ville efter nederlaget med West Bromwich ikke forholde sig til Klopps kommentarer, men det ville West Brom-træner Slaven Bilic gerne.

- Jeg er nødt til at gøre, hvad der er bedst for mit hold. Og for os er det bedst at fortsætte med tre udskiftninger. Vi har ikke den samme kvalitet eller kvantitet af spillere som de store hold, siger han til Sky Sports og erkender:

- Vi er selviske. Jeg forstår Jürgen Klopp og Pep Guardiola, men jeg er også enig med Chris Wilder. Det burde være Premier League, der tog beslutningen og ikke os, siger han.

Premier League er den eneste af de store ligaer, der ikke har fortsat ordningen med fem udskiftninger, som blev indført i sommer, da turneringerne skulle spilles hurtigt færdige.

 


Af Jonas Nielsen

6 kommentarer

badazz 14:10          
Kunne man ikke mødes på midten med 4 udskiftere?
Mainy 14:14          
Om man er for det ene eller andet, så virker det nærmest stædigt, at England ikke vil tilpasse sig reglen om 5 indskiftere, som nu er indført i alle andre top ligaer + europæiske turneringer.

PL synes at være den eneste liga, som modarbejder sit eget lands mulighed for europæisk succes.
IloveBacon 14:30          
Typisk Englændere ikke at gøre det samme som Europa. De stemte jo også for Brexit.
KimTrondheim 15:23          
Spillernes helse kommer først, uansett hvilken trøye de spiller i. Er det noe Covid-19 har lært folk, så er det at man må gjøre det som er til samfunnets felles beste, selv om det kan koste litt. Men Wilder og Bilic får gjerne tenke kun på seg selv og egen klubb, hvis det er slik de ønsker det. Det sier vel mest om deres personligheter, til syvende og sist.
bruger 147364 15:56          
Han har jo heller ikke 5 på bænken med PL kvalitet. So What to do?
JKC 20:59          
Det har Liverpool i realiteten heller ikke. Det handler om at beskytte spillerne, Tsimikas for Robertson er jo bestemt ikke nogen taktisk udskiftning, kun for at beskytte spilleren. Lige nu har Liverpool 2 midtbanespillere 1 stopper og 1 back på premierleague niveau, så hver gang en af dem skiftes ud kan det kun være til fordel for modstanderen.
Det er jo heller ikke sådan at man skal benytte 5 udskiftninger, Wilder og Billic kan jo find stadig nøjes med 3. Og havde Klopp spillere i form havde han nok ikke foretaget 3 udskiftninger i det hele taget.
Tirsdag 26. januar
Mandag 25. januar