Luk

Billing-brag og storsejr: Bournemouth til tops

| Championship | 1 kommentar

Infoboks

Barnsley - Bournemouth 0-4
Championship
12' 0-1 Philip Billing
45' 0-2 Dominic Solanke
52' 0-3 Diego Rico
68' 0-4 Sam Surridge

Philip Billing bankede den første kasse i nettet, da Bournemouth slog Mads Juel Andersen og Barnsley og dermed gik på førstepladsen. 

Mads Juel Andersen var i startopstillingen for hjemmeholdet Barnsley, der fredag aften havde besøg af Bournemouth, der ligeledes havde en dansker med fra start i form af Philip Billing. 

Gæsterne kunne med en sejr spille sig op på førstepladsen i Championship, mens Barnsley på forhånd var placeret midt i tabellen som nummer 14. 

Efter bare to minutters spil var Bournemouths Sam Surridge ved at udnytte en lille skovtur fra Barnsley-keeperen. 

Surridge kom først på en fremstikning, som han prikkede uden om målmanden, men måtte afslutte på det tomme mål langt ude i højre side af banen, så skuddet strøg forbi kassen. 

Det gjorde Philip Billings afslutning ti minutter senere til gengæld ikke. 

Den danske midtbanespiller modtog bolden et par meter udenfor feltet, inden han resolut trykkede den i kassen ved roden af højre stolpe. 

Kort før pausen blev det også 2-0 til gæsterne, da Billing bidrog til at erobre bolden højt oppe på banen, hvilket sendte Dominic Solanke afsted mod mål, inden han fra en halvspids vinkel sparkede bolden fladt i nettet. 

Syv minutter inde i anden halvleg kom kampens reelle afgørelse også, da Diego Rico på fremragende vis bragede et frispark i nettet fra en position langt ude i højre side. 

Det fik dog ikke Bournemouth til at skrue ned for tempoet. 

Efter 68 minutters spil fik en Barnsley-spiller spillet Sam Surridge i dybden, og denne gang svigtede han ikke, selvom han fik lidt hjælp fra målmanden, der kun halvklarede på hans afslutning, der fortsatte videre i mål.

4-0-sejren sender Philip Billing og co. op på en foreløbig førsteplads – dog med en kamp mere spillet end konkurrenterne. 


Af Andreas Roesen

1 kommentar

grumblesnake 20:33          
Virkelig stærk kamp af Billing.
Torsdag 28. januar
Onsdag 27. januar