Luk

Billing: EM er ikke et udstillingsvindue for mig

| EM U21 | 9 kommentarer
Billing: EM er ikke et udstillingsvindue for mig
Foto: Getty Images

Philip Billing skal med stor sandsynlighed ud og finde sig en ny klub denne sommer, men han ser ikke U21-slutrunden som et udstillingsvindue for ham.  

Det fylder ikke i Philip Billings hoved, at han skal spille godt ved EM for at vise sig frem for en ny klub.  

Billing skal med stor sandsynlighed væk fra Huddersfield denne sommer, men U21-EM skal ikke bruges som en affyringsrampe for midtbanespilleren.  

- Jeg har snart set mange, der har snakket om et udstillingsvindue. Man kan ikke sige, at Premier League ikke er et udstillingsvindue, siger Philip Billing.   

- Ikke for at lyde arrogant, men jeg vil ikke sige, at det er et udstillingsvindue for mig. I den her sæson har jeg vist glimt af, hvad jeg kan. Selvfølgelig er det et udstillingsvindue på en måde. Der er mange dygtige spillere til turneringen, og der er mange, som kommer og kigger.  

- Men jeg går ikke og tænker på, hvem der kigger, og nu skal jeg gøre det godt. For så ender det bare med, at jeg går og spiller ad helvede til, siger Philip Billing.  

Billing har spillet i Premier League i de seneste to sæsoner, og det er nok i højere grad de kampe, interesserede klubber skal vurdere ham udfra, mener han. 

- Jeg kan også godt mærke, at tempoet er en del højere i Premier League, siger Philip Billing. 

Den 23-årige midtbanespiller har spillede 27 kampe for Huddersfield i sidste sæson, hvor holdet endte med at rykke ud af Premier League.  


Af Anton Græsdal Maajen
Onsdag 24. juli
Tirsdag 23. juli