Luk

Billing er tæt på landsholdet: Ikke et fravalg

| VM | 11 kommentarer

Infoboks

Stoke - Bournemouth
Championship (19/10)
Oddset 2,80 3,30 2,50
bet365 2,80 3,20 2,50

Kasper Hjulmand har været godt tilfreds med Philip Billing, der har vist sig godt frem i Bournemouth, men han er stadig bag spillerne i landsholdstruppen.

- Det i sommer, kan man godt glemme alt om. Han er blevet udtaget siden, men blev så syg, så der er ingenting tilbage i den historie.

Svaret kom prompte fra landstræner Kasper Hjulmand, da han mandag blev spurgt ind til, hvorfor Philip Billing ikke var med i landsholdstruppen på 23 mand efter flotte præstationer i Championship-klubben Bournemouth.

'Det i sommer' relaterer sig til, at Billing i et interview fik fortalt, at han overvejede at skifte landshold til Nigeria, da den centrale midtbanespiller ikke var en del af EM-truppen.

Men den gamle historie har intet at gøre med, at Hjulmand har set bort fra Billing denne gang.

- Jeg følger med omkring ham, og han har gjort det godt, sagde Hjulmand og forklarede så yderligere.

- Det er ikke et fravalg af Philip Billing. Vi har Christian Nørgaard, Mathias Jensen, Pierre-Emile og Thomas Delaney, og dem går jeg med her.

- Det har givet mulighed for at få en offensivspiller mere med, for vi kan også sætte Daniel Wass ind centralt og vi kan smide Andreas Christensen op. Så vi er i forvejen godt dækket ind centralt, og så kommer Billing vel lige derefter..

- Så det er ikke et fravalg, og det har intet at gøre med den historie fra i sommer.

Billing har scoret fem gange i ni kampe i denne sæson. Han har desuden selv været ude at kalde interviewet med B.T. for uheldigt.

Rasmus Nissen fik 45: Fortjente genvalg

Ved sidste landsholdssamling var Rasmus Nissen Kristensen også et nyt ansigt.

Han fik sin landsholdsdebut, men det var en noget skuffende en af slagsen, da det blev til 45 minutter, inden han blev pillet ud i pausen af kampen mod Færøerne.

Men Hjulmand ser alligevel mange gode grunde til at have Salzburg-profilen med.

- 'NK' spiller på et højt niveau, spiller med i Champions League og gjorde det godt mod Sevilla for ikke så længe siden. Det er ikke 45 minutter sidst, der afgører, om han er med eller ikke, sagde Hjulmand og tilføjede:

- I træningerne og det, han gjorde sidst, med hans daglige niveau gør, at vi tager ham med igen. Vi kommer til at have en lidt længere uge, så jeg kan fornemme ham bedre.

- Så synes jeg også, at vi har muligheder med disse fire backs. Wass kan bruges på midtbanen, og det giver muligheder. Så NK har helt klart fortjent at komme med igen, for vi var glade for at have ham med sidst.

Danmark møder Moldova og Østrig i den kommende landskampstermin.


Af Jonas Dalgård

11 kommentarer

grumblesnake 10:07          
Det er jo også bare et idiotisk spørgsmål.
Balder24 10:27          
Vi er godt besat på midtbanen. Vi har også mange rigtig gode CBs der ville kunne have fået landskampe, hvis ikke lige vi havde 4-5 andre med super niveau. Et luksusproblem, som bare vises hvor mange gode fodboldspillere Danmark råder over.
poh 10:28          
Helt absurd han ikke er udtaget. Måske den mest formstærke danske spiller lige nu. Han manglede også på Wembley da Delaney var flad. Bare ikke i kridthuset :/
Jussi 10:37          
Han var udtaget til de sidste tre kampe, men blev skadet.

Lad os da endelig blive hysteriske, Poh.

Og han er da helt sikkert ‘den mest formstærke’ pt. Det er han helt bestemt. Vores landshold, som i øvrigt klarer sig ufatteligt dårligt pt, står og falder med udtagelsen af Phillip Billing fra den engelske 1. Division.

Forstår du nu?
van_Basten7 10:53          
Det man måske kan tale om er fremtidig kontinuitet og en mulighed for at komme ind og blive en del af truppen og lære de andre spillere bedre at kende.

Som jeg ser det kan Billing tilføre lidt mere end Mathias Jensen, som pt. er med, og MJ har ikke sat sig så godt fast på holdet, at han aldrig kan udskiftes, så jeg ville have byttet om på de to.
fetaehhgodt 10:55          
Forstår stadig ikke hvorfor Hjulmand ikke syntes Nissen gjorde det godt i den halvleg han kun fik mod Færøerne. Nu har Hjulmand 10 gange så meget forstand og indsigt end mig.

Men personligt syntes jeg bare han var en af de bedste for Danmark der. Utrolig god defensiv, og som bolderobrer. Samtidigt med at han mestrede pasningsspillet. Og så gav han vores højre side det som Wass giver venstresiden. Han var for mig en kæmpe overraskelse positivt.
MadsNiel777 11:58          
Selvfølgelig er det et fravalg. Som landstræner laver man til- og fravalg hver gang, der skal udtages en trup. Lige så vel som klubtrænere skal til hver kamp.
Søndag 17. oktober
Chelsea Football Club
08:04
Arsenal - Momentum Maximus
08:00
Lind ville ikke FCM: Heldigvis blev jeg presset
08:00
Polen vil straffe England for racismeanklager
07:54
United i ny nedtur: Må se på hele vores set-up
07:53
Skråsikker Klopp: Salah er verdens bedste
07:52
Arsenal - Momentum Maximus
07:49
Wahid Faghir fik debut i deler mod Gladbach
07:42
Randers udtager stor bruttotrup til OB-duel
07:36
Tidligere divisionsspiller er glohed i Serie 4
07:30
AC Milan - Casa dei Rossoneri
07:13
Selvmål fuldendte forrygende Milan-comeback
07:12
Maxsø: Mensah og jeg har snakket med holdet
07:00
Frustreret Pogba: Noget skal ændres
06:54
Superligaen byder på fire fede opgør
06:41
Tidligere FCK-spiller udelukker ikke DK-retur
06:30
Polen vil straffe England for racismeanklager
06:28
Frustreret Pogba: Noget skal ændres
06:20
Superligaen byder på fire fede opgør
06:00
Skråsikker Klopp: Salah er verdens bedste
05:31
Laporta: Pedri er mere værd end 7,5 mia. kr.
05:24
Storspillende Mendy holdt Brentford fra point
03:35
SS Lazio - La prima squadra della capitale
03:10
Tuchel: Føltes som om, vi var en mand mindre
03:00
Frank ser topniveau: Lidt ligesom Busquets
02:28