Luk

Billing: Min præstation var ikke tilfredsstillende

| EM U21 | 8 kommentarer
Billing: Min præstation var ikke tilfredsstillende
Foto: Getty Images

Philip Billing er ikke tilfreds med sin egen præstation mod Tyskland, og men han er sikker på, at det nok skal blive bedre mod Østrig. 

Philip Billing er ikke imponeret over sin egen præstation i mandagens kamp mod Tyskland.  

Midtbanespilleren havde ikke været i kamp for Huddersfield siden midt i marts, og den manglende kamptræning kunne mærkes, forklarer han på spillerhotellet i Udine.  

- Det var en hård kamp, men det var nok mere mine ben, der blev lidt tunge. Jeg kunne godt mærke, at jeg ikke havde spillet i noget tid.  

- For mit eget vedkommende er jeg sikker på, at det kun tog den ene kamp. Jeg er sikker på, at jeg i næste kamp nok skal komme tilbage til det niveau, jeg havde i klubben, siger Billing.  

Han mener dog, at han spil blev bedre i løbet af anden halvleg mod tyskerne.  

- Jeg havde vænnet mig til, at det var kamp igen, og det var ikke træning, som jeg bare havde løbet og gjort i tre måneder.  

- Jeg fik sat mig lidt mere ind i kampen. Det var slet ikke en tilfredsstillende præstation fra mit eget perspektiv, men jeg kunne godt mærke, at jeg et par gange følte mig skarpere, end jeg gjorde i første halvleg.  

- Nu kan jeg kun bygge på og gå ind til næste kamp mod Østrig og forhåbentlig gøre det over 90 minutter.  

Det var både fysisk og mentalt, Billing havde brug for at komme op i gear igen, forklarer han.  

- For mit eget vedkommende handlede det om at få kampen i benen og blive vant til i hovedet, at det går lidt stærkere, end man har været vant til i tre måneder. Men det skal nok komme tilbage, siger Billing.  

Philip Billing blev udskiftet ti minutter før tid mod Tyskland, hvor han blev erstattet af Mikkel Duelund.  

Se Superliga, Europa League og landsholdet Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Anton Græsdal Maajen

8 kommentarer

bruger 150809 18:08          
Det virkede til at du ikke gad at spille i rødt og Hvidt .
Sikke en lorte kamp du spillede.
MilanoCop 18:11          
Jeg sad personligt og råbte efter en Stage hele kampen igennem. Men ja du har helt ret i at din indsats var utilfredsstillende, mildt sagt.
MartinHerold 18:13          
Er overrasket over at forskellen mellem træning og kamp skulle være så stor.
JimWendler 18:14          
Gider alle agf tosserne godt snart stoppe med at råbe op om stage? Han er middelmådig i superligaen og har knapt nok niveau til bænken på dette u21 hold.

On-topic: jeg synes faktisk at billing startede kampen rigtig fint, men ligesom mange af de andre så faldt niveauet drastisk i takt med at kampen skred frem.
Jeg er dog sikker på at han nok skal spille sig op i de næste gruppekampe hvor man må formode at han får lidt mere tid til at skille sig af med bolden end han gjorde mod tyskerne.
Hvepsebørge med rå løg 18:17          
Jeg har set Phill Bill i en del kampe for Huddersfield, og der har jeg godt kunnet lide hans tændte indsats. Men mod Tyskland sjoskede han rundt, fejlafleverede alt for ofte, kom for sent i tacklingerne og gav et generelt indtryk af uoplagt ugidelighed, der skuffede mig helt vildt. Håber, han kommer op på den berømte hest igen, for i forhold til Tyskland kan det sgu kun gå opad ...

... men okay, man lagde da i det mindste mærke til ham. Der var én dansk spiller på banen, som jeg først opdagede havde været på banen, da han blev skiftet ud ...!
lblblb 18:30          
Uden skulle blande mig i hvem der bedst, så tror Stage havde gjort en bedre indsats, alene af den grund at han i kamptræning, simpelthen helt hen i vejret at stille med 4 mand der ikke har spillet i månedsvis. De var for 3´s vedkommende helt væk Billing. M.Jensen og Ingvartsen.
Også indskiftningen af Duelund viser jo bare at Frederiksen intet havde lært om kamptræningens fordele.
DKHansen 19:24          
Nå. No shit Sherlock Holmes.
Mandag 22. juli
Søndag 21. juli