Luk

Billing nettede hjemme i tabt danskeropgør

| Championship | 5 kommentarer

Philip Billing kom på tavlen for Bournemouth til 1-1, men det var til ingen verdens nytte for The Cherries, som hjemme på Vitality Stadium tabte med 1-2 til Preston, som havde Emil Riis og Daniel Iversen på banen hele kampen.

Der var dømt danskeropgør i Championship, da Philip Billings Bournemouth hjemme tog imod Preston med Daniel Iversen og Emil Riis i startelleveren.

De sydengelske værter skulle hjemme forsvare førstepladsen i Championship, mens Preston spillede for at stabilisere sig over nedrykningszonen i tabellens nederste halvdel.

Første halvleg forløb uden scoringer for nogen af de to hold, og mandskaberne gik altså til pause ved stillingen 0-0.

Billing efter pausen

Den stilling blev der ændret ved efter 52 minutters spil, da gæsternes Benjamin Whiteman bragte nordenglænderne i front med 1-0 på et skarprettermål inde fra feltet.

Den føring blev imidlertid ikke langvarig, for efter en times spil kunne Philip Billing fejre sin sjette sæsonscoring for The Cherries.

Billing samlede en bold op i feltet, og danskeren tog et par træk, før han lagde bolden i mål fra kort afstand, uden chance for Iversen i Preston-målet.

Nu lignede det, at Bournemouth skulle presse på for at sikre sejren og de vigtige point i toppen af rækken, men Preston ville det anderledes.

Med godt ti minutter igen bragte Ali McCann Riis, Iversen og Preston på sejrskurs med endnu et mål inde fra feltet, og pludselig så det ud til, at Bournemouth skulle lide sæsonens første nederlag.

Med fem minutter igen kom Emiliano Marcondes på banen for Bournemouth, og dermed var der fire danskere på banen i kampens døende minutter.

Men resultatet holdt, og betød altså, at Billing og Marcondes måtte se sig slået før første gang i årets Championship efter 16 kampe.

Fulham lammetævede Blackburn

Mens Bournemouth havde svært ved at forsvare, at de hørte til i toppen af den næstbedste engelske række, var det ingen sag for førsteudfordrerne fra Fulham.

De bankede således Blackburn med intet mindre end 7-0, og så endda på Blackburns hjemmebane Ewood Park.

Både Neeskens Kebano, indskiftede Muniz Rodrigo og tidligere Liverpool-fløj Harry Wilson blev dobbelt målscorer i opgøret.

Øvrige resultater i Championship:

Barnsley - Derby 2-1

Blackpool - Stoke 0-1

Cardiff - QPR 0-1


Af Cillian Murphy
Lørdag 29. januar
Fredag 28. januar