LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Billing og Duelund kæmper om årets talent

| Landshold | 14 kommentarer
Mathias Jensens nutid og fremtid diskuteres med U21-landstræner Niels Frederiksen
Niels Frederiksen: Godt transfervindue for vores unge spillere
Billing og Duelund kæmper om årets talent
Foto: Getty Images
DBU har torsdag offentliggjort de fire nominerede til årets talent, og her kæmper Mikkel Duelund, Mathias Jensen, Robert Skov og Philip Billing om prisen.

Hvert år uddeler DBU en række priser, og torsdag har unionen så nomineret fire spillere til prisen som årets talent, og her er tre af spillerne fra Superligaen. 

De fire nominerede er FC Midtjyllands Mikkel Duelund, FC Nordsjælland-anfører Mathias Jensen, FC Københavns Robert Skov og Huddersfields Philip Billing. 

Prisen bliver typisk uddelt til Dansk Fodbold Award, men prisshowet er i år aflyst, og derfor vil prisen blive uddelt på DBU's Repræsentantskabsmøde i marts.

Sidste år vandt Chelseas Andreas Christensen prisen for anden gang.

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Casper Dalsten

14 kommentarer

Hvadfandenforegårder 19:31          
Den skal Billing naturligvis vinde. Så må resten duellere om 2. Pladsen
clary 20:09          
"Den skal Billing naturligvis vinde. Så må resten duellere om 2. Pladsen" Altså, den teknisk svageste spiller, som DBU først bemærker, da Huddersfield ryger i PL?
delaneyforpresident 20:10          
BIlling er rotationsspiller i Premier Leagues bundprop. Mathias Jensen er anfører og toneangivende på et af Superligaens tophold og velsagtens grundEN til at de ligger, hvor de gør.
yeppes 20:22          
Jeg stemmer på Mathias Jensen, fordi han umiddelbart er lidt mere alsidig og kan lidt mere med bolden end Billing, som bestemt ikke har imponeret mig i de kampe jeg har set med Huddersfield i 2018. At komme på holdet i Huddersfield er desuden heller ikke en ekstraordinær bedrift, da jeg ikke vil vurdere holdet til at være meget bedre end FCM eller BIF på nuværende tidspunkt....
Vuk 20:24          
Hvad har teknik med talentprisen at gøre? Det er jo ikke et teknik mærke de skal tage.
At spille fast, når man er fit, for et Premier league hold må alt andet lige være bedre end at spille Superliga. Selvfølgelig skal Billing vinde.
Mdeden 20:25          
@delaney...
Din pointe er? Ved godt det er ret tidligt i hans ophold, men samme superliga tophold hvis altoverskyggende profil nu prøver at bide sig fat i en række under Billing. Som en anden nævner er det to ret forskellige typer
Amiri Andwele 20:34          
Vuk

Korrekt! Faktum er bare at han slet ikke har fået spilletid nok
Tirsdag 22. januar