Luk

Birmingham-dansker igen på rundens hold

| Championship | 7 kommentarer
Birmingham-dansker igen på rundens hold
Foto: Getty Images

Infoboks

Leeds - Birmingham
Championship (19/10)
bet365 1,40 4,50 9,00
NordicBet 1,45 4,40 7,95
Oddset 1,43 4,30 7,50

Kristian Pedersen er for anden gang i denne sæson på rundens hold i Championship hos whoscored.com.

Birmingham slog lørdag Charlton med 1-0 på udebane i Championship, og danske Kristian Pedersen var en fremtrædende aktør for gæsterne.

Den 25-årige venstreback spillede således en så solid kamp, at han for anden gang i denne sæson er en del af rundens hold hos statistiksitet whoscored.com.

Her optræder den tidligere HB Køge-profil sammen med blandt andre tre Middlesbrough-spillere og Leeds-stjernen Kalvin Phillips.

Rundens hold i Championship: 

Darren Randolph (Middlesbrough) – Anfernee Dijksteel (Middlebrough), Derrick Williams (Blackburn), Marc Roberts (Birmingham), Kristian Pedersen (Birmingham) – Marvin Johnson (Middlesbrough), Eberechi Ebe (QPR), Kalvin Phillips (Leeds), Kamil Groisicki (Hull) – Nahki Wells (QPR), Lewis Grabban (Nottingham)


Af Mikael Blond

7 kommentarer

JimWendler 15:01          
Han gør det godt i det engelske må man sige, mon ikke også snart han kunne være god at få ind omkring landsholdet? Det er jo ikke ligefrem fordi vi vælter os i venstre backs
Barolo 15:13          
Vi har da så mange venstre backs, at den bedste på pladsen slet ikke bliver udtaget...
lblblb 15:28          
Ja giv ham dog chancen på landsholdet, er træt det akavet spil vi har i venstre side med en højrebenet, og så lad os få Stryger over på højre back istedet for Dalsgaard, Waas og Ankersen
Diesel - MOT 15:40          
Phillips

MOT :)
yeppes 15:54          
Er Kristian Pedersen samme type som Dalsgaard og Stryger, hvilket vil sige stor, stærk, defensiv og teknisk udfordret? Er han ikke det, vil Hareide jo alligevel ikke udtage ham...
JakobFC 21:22          
Jeg vil helt sikkert give dig ret i at Stryger er teknisk udfordret, men han er godt nok ikke stor og stærk.
clary 01:15          
Championsship spiller til landsholdet? Er det ikke nok med 1 spiller fra næstbedste engelske række, selv om venstre back er den billigste plads på landsholdet. Det kunne være rart med en venstre back, der tænker fodbold - og stakkels Stryger der kun spiller venstre back på landsholdet - men det må nok vente, til Hjulmand bliver træner.
Fredag 18. oktober
Torsdag 17. oktober