Luk

Birmingham fastansætter Monk-afløser

| Championship | 1 kommentar

Infoboks

Birmingham - Queens Park Rangers
Championship (11/12)
bet365 2,30 3,60 2,90
NordicBet 2,40 3,45 2,90
Oddset 2,35 3,35 2,90
YouBet 2,35 3,45 3,00

Pep Clotet har vist sit værd som midlertidig Birmingham-træner, og han har nu fået en permanent kontrakt.

Siden Garry Monk blev fyret i Birmingham i sommer har spanske Pep Clotet stået i spidsen for klubben, og det har han gjort godt.

I hvert fald har storklubben, som har Kristian Pedersen i truppen, besluttet at ansætte Pep Clotet på en permanent kontrakt.

Birmingham ligger plantet på 15. pladsen i tabellen, men ledelsen er altså tilfreds med de takter, holdet og Clotet, som var assistent for Monk, har vist.

- Pep har vist sin fodboldekspertise, mandskabspleje og lederevner samt eksemplarisk professionel opførsel, som kan hjælpe klubben fremad, lyder det fra en bestyrelse.

- Vi har en klar vision for, hvad vores fodboldfilosofi har brug for, at Pep og hans stab har på kort tid implementeret det.

- Han har også troet på og bragt det bedste frem i vores uge spillere. Det er en anden vigtig del af vores strategi. Klubben skal stå sammen og have det samme sammenhold på akademiet, på U23-holdet og førsteholdet, lyder det fra bestyrelsen.

Pep Clotet har tidligere været cheftræner i Oxford United og assistenttræner for Garry Monk hos blandt andre Leeds United og Swansea.

Birmingham er seks point fra en plads i Championships playoff.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Onsdag 11. december