Luk

Bitter Barca-stopper: Ikke umuligt mod Bayern

| Champions League | 6 kommentarer

Infoboks

Barcelona - Benfica 0-0
Champions League gruppe E

FC Barcelona skal formentlig bruge en sejr mod Bayern München for at komme videre i Champions League. Kompliceret, men ikke umuligt, siger Ronald Araujo. 

En sejr tirsdag aften kunne have sendt FC Barcelona videre i Champions League. 

Sådan gik det dog ikke på Camp Nou, hvor tilskuerne måtte overvære en 0-0-kamp mod Benfica. 

Derfor er spanierne to point foran Benfica inden sidste runde, hvor FC Barcelona møder Bayern München på udebane, mens Dynamo Kiev gæster portugiserne. 

Vinder Benfica, så skal Barcelona også slå Bayern for at komme videre, men det er ikke umuligt, fastslår midterforsvareren Ronald Araujo.

- Det giver en bitter smag i munden, fordi vi ønskede at afgøre det på hjemmebane. Det forbliver åbent mod Bayern, hvilket er en kompliceret kamp, men det er ikke umuligt, siger han ifølge Marca. 

Avancementet kunne ellers sagtens være sikret tirsdag aften, mener Araujo.

- Vi manglede bare målet, for vi spillede en god kamp. Attituden var rigtig god og vi formåede at levere nogle gode kontraangreb. Vi manglede målet, der ville have været nøglen for at avancere fra gruppespillet. 

Bayern München er allerede sikret førstepladsen efter maksimumpoint, mens Dynamo Kiev er ude med blot et point i fem kampe. 


Af Andreas Roesen

6 kommentarer

mmahen1962@hotmail.com 08:59          
hvis bayern spiller med deres bedste, er vi smadrede før kampen begynder. forhåbentlig sparer de en del profiler, og har karantæner og nogle skadede. deres 1 plads er allerede sikret. så deres motivation er nok heller ikke i top i den ligegyldige kamp. ellers nej, så er barca ude allerede nu.
Genialt 09:25          
Tror du ikke Bayern nærmere er opsatte på at gøre det onde ved Barca endnu en gang?

Nu så jeg Barcas kamp, og der var faktisk rigtig gode episoder i meget af deres spil, og lidt mere klassisk Barca end under Koeman. Men der er så også en kæmpe forskel at skulle spille mod Bayern. Jeg tror Bayern kommer ind til kampen for at gøre ren bord i puljen. Selv hvor de sparer et par af profilerne, så tror jeg det bliver meget svært for Barca på nuværende tidspunkt at gøre meget.

Næste sæson hvis de igen møder Bayern, så tænker jeg at oddsne er blevet mere lige mellem klubberne, om end det stadig vil være Bayern der vil være favoritter.
BoroDane 09:33          
hvis bayern spiller med deres bedste, er vi smadrede før kampen begynder. forhåbentlig sparer de en del profiler, og har karantæner og nogle skadede. deres 1 plads er allerede sikret. så deres motivation er nok heller ikke i top i den ligegyldige kamp. ellers nej, så er barca ude allerede nu.
Selvfølgelig er deres motivation i top i en CL kamp på hjemmebane mod Barcelona. Selv deres reserver er jo på niveau med Barca. Intet er naturligvis umuligt, men det er tæt på for Barca, og de skal nærmere håbe på at Benfica snubler mod Kiev.
Rettelse 09:39          
Barcelona spiller godt.

Bayern´s reserver er bare desværre bedre. Og hvis de spiller med A-holdet, så taber Barcelona desværre selvom de er de eneste, der har noget at spille for.

Man må have tålmodighed fordi det ser ud til at Xavi kan gøre en forskel. Det kan man allerede se på spillet nu og mod Espanyol. Jeg tror på FC Barcelona går en stor fremtid i møde under Xavi. Bare ikke i denne sæson.
Nickdkinter 09:43          
Det ville heller ik være fair overfor Benfica. Så håber da Bayern kommer med et mega stærkt hold.
siposip 15:01          
Vrøvl...Selvfølgelig skal Bayern spare deres spillere, næste kamp er topopgøret mod Dortmund.
De er videre og det er ikke deres problem at Benfica ikke havde klassen til at slå Barcelona, det kan de takke sig selv for og det er jo ikke sådan at få Barcelona med videre er en kæmpe katastrofe, da de højst sandsynligt alligevel ryger ud i næste runde.
Tirsdag 7. december