LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Bitter Elias S: Træneren overholdt ikke sit løfte

| League 1 | 11 kommentarer
VANVITTIGE SCENER! Bournemouth-fans løber på banen efter vigtig udligning i overtiden
King bliver dobbelt målscorer! Bournemouth tager føringen med 10 minutter igen
Vigtig Bournemouth udligning kort inde i anden halvleg
SIKKE ET DRØN! Klasse frisparksmål af Newcastle-profil
VILDT COMEBACK: Newcastle var nede 0-2 - slår Everton 3-2
Bitter Elias S: Træneren overholdt ikke sit løfte
Foto: Blackpool

Elias Sørensen er bitter og skuffet over sit mislykkede lejeophold i Blackpool, og han mener, at træneren løb fra sit løfte.

Elias Sørensen blev i januar udlejet fra Newcastle til Blackpool i League One for at få førsteholdsfodbold i benene, men skiftet blev én stor skuffelse for danskeren.

Sørensen fik ét indhop og var siden helt udeladt af truppen i de seneste seks kampe i Blackpool.

Derfor afbrød Newcastle forleden lejeopholdet, og han spiller dermed for klubbens U23-hold resten af sæsonen efter et mildest talt skuffende ophold i Blackpool.

- Jeg er rigtig skuffet. Træneren (Terry McPhilips, red.) sagde, jeg ville få chancen, men den kom aldrig. Han lovede mig guld og grønne skove, inden jeg kom, men det har han så ikke overholdt, siger Elias Sørensen til bold.dk.

Flere klubber var interesserede i Newcastle-danskeren, og derfor irriterer det ham nu, at han valgte Blackpool.

- Der var så mange andre klubber, jeg kunne være taget til. Jeg valgte Blackpool, fordi træneren ringede til mig og sagde, at jeg nok skulle få chancen, for jeg lavede mål, og de manglede mål, og så pisser han bare på én.

- Jeg ser ikke nogen grund til at være der, når jeg ikke engang er med i truppen. Man går ikke fra at være helt ude og så til at starte. Newcastle og jeg var enige om, at det ikke gav nogen mening, at jeg blev der.

Er der noget som helst positivt at tage med derfra?

- Jeg fik professionel debut, og nu ved jeg, hvordan niveauet er i League One ved at træne og se et par kampe fra bænken.

- Der kommer ikke kun til at være medgang i ens karriere, men man må lægge skuffelsen bag sig og kigge fremad.

- Nu er det tilbage til hverdagen, og forhåbentlig kan jeg fange selvtilliden igen, inden sæsonen er omme og få lavet et par mål, siger Elias Sørensen.

Elias Sørensen scorede i efteråret 19 mål for Newcastles U23-hold, og han blev forleden udtaget til Danmarks U20-landshold.

sara@bold.dk

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Sara Margren

11 kommentarer

Pantic 09:40          
Ja... Jo... Ja... Men hvis Blackpool træneren indså at niveauet hos Sørensen ikke var godt nok? Skal man så stadig bruge en spiller, fordi han har lavet mål på et Ungdomshold?
turbocharlie666 10:05          
Det handler jo nok mest om, at hans egne angribere kom tilbage fra skade, jeg tror de fleste klubber hellere vil bruge deres egne spillere end dem på lån, da der jo også skal tjenes penge på transfers osv. Men hele denne sag lyder mystisk, måske Elias bare er for doven, der er jo ingen der rigtigt ved, hvad der ellers ligger bag.
Redondo69 10:06          
Det virker en smule hyklerisk af Elias. En manager skal tænke lige så meget eller endnu mere på resultaterne på banen, hvilket er det, som hans job afhænger af. Hvis manageren har vurderet, at Elias ikke har været klar, så er der ikke så meget at gøre. Det bør Elias som professionel fodboldspiller acceptere.
Tipzy 10:06          
Manden har altså lavet 19 mål i u23 ligaen derovre. Jeg vil mene, at det er yderst mystisk man ikke prøver en selvtillidsfyldt mand af med mål i støvlerne.
tofod 10:21          
Det er helt umuligt for os at vide hvad der er op og ned, men det giver i hvert fald ikke mening at antage at træneren automatisk har ret. Desuden har træneren selv sagt at de forventede at en anden spiller var mere skadet end han var og at Elias ikke var dårlig, men bare ikke havde vist nok til at han skulle spille.

Der er som jeg ser det to muligheder:
Enten har Blackpool manageren gjort hvad han kunne for at få Elias Sørensen til klubben fordi han synes det var rart med en ekstra backup, og så har han lovet en hel masse for at få det til at ske, uden den store hensyntagen til Elias. Og da den spiller han skulle spille for, viste sig at være klar blev Elias Sørensen ret ligegyldig i det store spil. Og da han bare er lejespiller og hurtigt forlader klubben havde træneren ikke den store interesse i at holde ham glad. Og nu tager han så tilbage til Newcastle, fordi han synes det var en respektløs måde at gøre tingene på.

Eller også har han gjort hvad han kunne for at få Elias til klubben og lovet ham en masse, fordi han rent faktisk forventede at han ville være bedre end dem der allerede var. Da Elias så kom til klubben trænede han fint, men træneren ville gerne overbevises før han satte ham ind. I det tilfælde har vi at gøre med en decideret inkompetent træner. Hvis han havde sat sig ind i, hvilken spiller han fik til klubben burde det ikke være nødvendigt at skulle skille sig ud til træning for at få nogle minutter. Hvis han virkelig gerne ville have at Elias skulle spille og træne godt, kunne han havde givet ham nogle kampminutter for at motivere ham. Det ville være noget andet, hvis Elias Sørensen var kommet til klubben og havde trænet dårligt, men det har træneren selv afvist.

Jeg synes det peger i retning af at han kom til en klub der bare ikke var så interesseret i at spille med ham, som de lovede da de overbeviste ham om at komme. Og det kan jo være svært at gardere sig imod.
Aussie 10:26          
Nu skal man også huske på at det ikke er let at være træner i de nedre divisioner i England! Budgetterne er små og man er ofte afhængig af lånespillere for at skabe lidt bredde i trupperne! Der er ikke utænkeligt at Blackpools træner oversolgte mulighederne i låneopholdet for at sikre sig Elias S... Træneren har jo alt at vinde og reelt intet at tabe ved at skabe lidt bredde i hans angreb...
ToonInStoke 10:30          
Elias og Newcastle har til gengæld alt at tabe ved at Blackpools manager "skaber lidt bredde" i hans trup.

Hvis man tjekker Blackpools resultater siden Elias kom til, så har de ikke just banket kasser ind. Tværtimod er de gledet ud af Playoff pladserne, har kun vundet 3 af deres seneste 10 kampe og kun scoret 12 mål i disse kampe.

Elias har fået så godt som ingen chancer til trods for stor succes for Newcastles U23 hold og også for Danmarks U21 landshold.

Jeg forstår fuldt ud Elias og fint han blev kaldt tilbage. Jeg tænker ikke Blackpool skal ringe til Newcastle næste gang de vil leje en spiller.
Tirsdag 21. maj
Mandag 20. maj