Luk

Bitter Minor: Kyniske og typiske FCK-mål

| 3F Superliga | 5 kommentarer

Hobros Rasmus Minor er bitter over 1-2-nederlaget til FC København og frikender skurken Emmanuel Sabbi. 

Hobro var i mere end 50 minutter foran 1-0, da de søndag gæstede FC København i jagten på sin anden sejr over de forsvarende mestre i denne sæson. 

Men modsat hjemmekampen i september, som Hobro vandt 2-1, slog FCK tilbage og vandt 2-1 via to sene Pieros Sotiriou-kasser. 

Stopperprofilen Rasmus Minor erklærer sig 'bitter' over Hobros skæbne.

- Vi havde et par store chancer, inden de scorede. Det var to hårde minutter. Det var kyniske og typiske FCK-mål, synes jeg, og vi er utroligt skuffede, siger Minor til bold.dk og tilføjer:

- Jeg kunne have vundet min duel ved det første mål, som jeg gjorde langt hen ad vejen, og vi kunne have været skarpere på nedfaldet. De ting, som vi havde gode til indtil det 83. minut. 

Hobro overlod bolden og initiativet til FCK i store perioder af kampen, og det var en del af gameplanen.

- Vi lykkedes med at stikke lidt kontraknive ind i dem på hjemmebane. Selvfølgelig ville vi gerne have haft bolden mere, for det er hårdt at forsvare i så lang tid, men vi havde hørt en fugl synge om, at banen ikke var så god. 

- Så måske kunne vi lægge en ekstra mand på midtbanen og vinde nogle flere bolde derinde, siger Minor og frikender Emmanuel Sabbi, der brændte et straffespark og et par store chancer i opgøret:

- Han er ung knægt, der nok skal komme over det. Han er fuld af selvtillid, og jeg synes også, at han generelt spillede en god kamp. Han arbejdede knaldhårdt, så det kan jeg ikke sætte en finger på.

Hobro er nu uden sejr i otte kampe i træk, men de seneste par kampes præstationer har været opløftende, mener Minor.

- Vi havde fortjent mere, så det er pisseærgerligt at stå uden point, men præstationerne mod både FCN og FCK er klart noget, vi kan tage med videre, siger stopperen. 

Hobros næste opgave er AaB ude på søndag.

Køb billetter til Hobros kommende hjemmekampe her!


Af Mikael Blond
Fredag 13. december