Luk

Bizart: Nordmand udvist - skubber medspiller

| Eliteserien | 10 kommentarer

Infoboks

Kristiansund BK - Viking 2-3
Eliteserien
4' 1-0 Bendik Bye
41' 1-1 Kristoffer Løkberg
66' 2-1 Torgil Øwre Gjertsen
88' 2-2 Veton Berisha
90' 2-3 Sondre Bjørshol
90' 2-3 David Brekalo

Der opstod en meget mærkværdig situation i Vikings kamp mod Kristiansund i den norske Eliteserien, hvor David Brekalo blev vist ud for at skubbe sin egen holdkammerat.

Viking havde netop lavet et vanvittigt comeback mod Kristiansund i den norske Eliteserien, da noget helt andet pludselig optog spillerne på banen.

I forbindelse med en stor chance til Kristiansund i de døende minutter, endte Vikings stopper David Brekalo i karambolage med sin egen keeper.

Først gik han helt op i hovedet på ham, og derefter skubbede han ham, så han gik i græsset. Det endte med, at holdkammeraterne stimlede sammen for at få de to spillere adskilt, indtil kampens dommer viste Brekalo det røde kort.

Du kan se den absurde situation i toppen af artiklen.

Det hele sluttede med en 3-2-sejr til Viking, og ifølge TV 2 Norge blev David Brekalo og Patrik Gunnarsson gode venner igen, da de blev forsonet efter kampen.

Til mediet fortæller Gunnarsson selv, at Brekalo ville have ham til at komme ud og gribe bolden i stedet for at blive på stregen, som han gjorde.

- Sådanne misforståelser sker for alle hold. Han skulle selvfølgelig ikke have reageret på den måde, men han har allerede lært af det, lød det fra målmanden.


Af Rasmus Glud
Onsdag 26. januar