Luk

Bjelland efter rodet affære: Vi kan ikke klage

| Europa League | 0 kommentarer

Andreas Bjelland gør det klart, at FC København skal være bedre i fremtidige europæiske kampe, men han er tilfreds med billedet i gruppe B, siger han til 6'eren.

FC København satte endnu et point på Europa League-kontoen, da klubben torsdag aften spillede 1-1 mod de svenske rivaler Malmö FF.

Andreas Bjelland er efter kampen ikke helt tilfreds med spillet, men det samlede billede i gruppe B gør, at de ikke kan klage over resultatet. Det siger han til 6'eren.

- Jeg synes, det var en meget rodet affære. Store dele af kampen blev noget tjubang-bold, der fløj frem og tilbage. Jeg synes, at vi i perioder formåede at holde i klatten og spille rundt med den, som vi gerne ville, siger han og fortsætter:

- Men de fik lagt et rigtig godt tryk i anden halvleg og fik scoret lidt for tidligt, så de kunne lægge et endnu større tryk - også med den atmosfære, der er her. Men vi står med fire point, og vi kan ikke klage. Vi vidste, det ville blive svært at spille her.

Andreas Bjelland siger, at han begyndte at frygte for det ene point, da Malmö FF først fik udlignet og lagde trykket bagefter. Og han slår fast, at FC København skal gøre det bedre i fremtiden.

- Vi skal være bedre på bolden og bedre til at holde i den. Vi smed den for hurtigt, så de kom lige tilbage i hovedet på os. Der skal vi være bedre - og især i Europa skal vi være klogere, siger han til 6'eren.

FC København og Dynamo Kiev har begge fire point, inden de to tophold møder hinanden i de næste to runder i gruppen.

Oplev F.C. København på hjemmebane i Telia Parken. Se kampprogrammet og mulighederne her!


Af Jonas Sand

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Onsdag 16. oktober
Tirsdag 15. oktober