Luk

Bjelland førte Lyngby til storsejr i pokalen

| Sydbank Pokalen | 7 kommentarer

Infoboks

Lyngby - Hvidovre IF
NordicBet Liga (25/09)
Oddset 1,65 3,90 4,75
bet365 1,70 4,20 4,75

Lyngby IF lammetævede onsdag aften Serie 2-holdet Østerbro IF med 9-0 i Sydbank Pokalen. Andreas Bjelland var tilbage som kaptajn for De Kongeblå.

Andreas Bjelland er tilbage hos hjerteklubben Lyngby, hvor han onsdag skulle i aktion igen. Cheftræner Freyr Alexandersson havde udstyret Andreas Bjelland med anførerbindet til dagens kamp.

Modstanderen var Serie 2-holdet Østerbro IF, der tog til Lyngby med håbet om, at kunne skabe en overraskelse mod 1. divisionsklubben fra det nordlige Sjælland.

Østerbro IF rykkede sidste år ned i Serie 2, og de var stærkt undertippede i opgøret.

Kampen var blevet rykket til Lyngby Stadion, selvom Lyngby stod som udehold i opgøret.

Lyngby kom stærkt ud til opgøret, der allerede efter 17 minutter var foran 3-0. Østerbro havde svært ved at svare igen, og Lyngby fik netmaskerne til at blafre to gange yderligere i første halvleg, der kunne sende holdene til pause med en 5-0 føring til De Kongeblå.

Petur Knudsen blev dobbelt målscorer efter de første 45 minutter. De andre kasser i første halvleg blev sat ind af Emil Nielsen, Magnus Kaastrup og Casper Winther.

Lyngby trak ikke i bremsen i anden halvleg. Lyngby-spidsen Emil Nielsen scorede et hattrick efter pausen og endte altså på fire mål i kampen, der også bød på et selvmål fra Østerbro. 

Slutresultatet på Lyngby Stadion blev 9-0, hvilket må siges at være en ganske overbevisende sejr i Andreas Bjellands comeback.

Nykøbing FC var også i aktion i Sydbank Pokalen, da 1. divisionsholdet på udebane fik en sikker 4-1-sejr over B1908, der til daglig spiller i Danmarksserien.


Af

7 kommentarer

Confringo 20:12          
Fedt - det var virkelig også et slagkraftigt hold at stille med mod et serie 2 hold.
bruger 163042 20:36          
Flot at føre sit hold til sejr over serie 2-hold !!! … tø hø
Polkagrisen 20:48          
Vild overskrift

Var selv ude at se kampen. Bjelland blev skiftet ud i pausen, og havde kun ganske få boldberøringer. De havde nok også vundet uden ham
UMURUM 21:21          
Der var aldrig tvivl om udfaldet af kampen. Østerbro havde knapt nok bolden og Lyngby spillede og driblede rundt med dem som kegler. Dvs...det var som forventet...

Hudu så spændende ud som 6er (og han kan helt sikkert også spille 8er), og både Bjelland og Riis er tydeligt klasse centerbacks, som vi får brug for til at støtte de unge talentfulde Høholt og Panjeskovic. Ellers var Adam som altid lynhurtig og ubehagelig at stå overfor, og den indskiftede nummer 35 (venstreback), som jeg ikke lige kan huske navnet på, er også en rigtig spændende spiller. Dani viste også rigtig fin teknik og overblik kampen igennem. Dejligt at både Petur og Emil får scoret.
makhitta 22:44          
Umurum, kan du knytte et par ord på Peturs præstation? På Færøerne spillede han kantspiller, men i de kampe jeg har set til nu har han spillet spids eller forward. To mål er selvfølgelig mere end godkendt, men hvordan faldt han ellers ind i spillet?
UMURUM 00:00          
Petur ligner en klinisk afslutter, og det er der i den grad brug for i Lyngby. Selvom Lyngby typisk spiller 4-3-3, så der vores kanter ikke decideret kantspillere, men mere en mellemting mellem kantspiller og angribere. Så de tre forreste er typisk meget bevægelige. De går sjældent til baglinjen og laver indlæg, da der ikke er nogen stor angriber, at spille den ind til, så det er mere dybdeløb, spil i små rum, og stikninger bag modstanderens forsvar.

Jeg skal se flere kampe med Petur, inden jeg kan bedømme ham helt, men i dag så det rigtig fint ud (dog på en meget billig baggrund).
Crusader 07:55          
Tak for ekstra lille sammendrag UMURUM og godt at høre at også Hudu leverede. Ham forventer jeg mig meget af på sigt og glæder mig til at se ham spille endnu mere.
Fredag 24. september