LeoVegas.dk ready? betfair Gratis Chance Casino24 Advertisement

Bjelland: Oplagt at give tilbage til Lyngby

| Superligaen | 13 kommentarer
Bjelland: Oplagt at give tilbage til Lyngby
Foto: Getty Images / Lars Rønbøg
Highlights: AC Horsens sled sig i slutspillet
Highlights: Selvmål blev afgørende mellem Sønderjyske og Lyngby
Highlights: Hobro vandt overbevisende 3-0 mod Lyngby
Highlights: Flyvende Festersen nedlagde Lyngby

Infoboks

Stream FCK - CSKA Sofia og Brøndby - Subotica på Eurosport Player 

Kom i gang nu på Eurosport Player

Advertisement
Andreas Bjelland ser sit engagement i Lyngby som en kærkommen mulighed for at give tilbage til klubben, der i ungdomsårene dannede hans karriere fremadrettet.

Andreas Bjelland annoncerede i starten af februar, at han blev en del af den nye ejerkreds i Lyngby i forbindelse med den økonomiske usikkerhed hos sidste års bronzevindere.

Landsholdsspilleren ønsker ikke at kommentere på hvor mange penge han har postet i projektet, men han fandt det ikke som nogen svær beslutning, da muligheden opstod.

- Jeg synes godt man kan give noget tilbage, til nogle af dem der har betydet så utrolig meget for mig og dér hvor jeg er i dag, siger Bjelland til podcasten 'Altid blå og hvid'.

- Jeg havde en fantastisk tid i Lyngby, og så kom jeg selv til klubben dengang de var gået konkurs i 2001 og oplevede det på nærmeste hold. Derfor synes jeg det er oplagt, at give noget tilbage og forhåbentlig hjælpe klubben tilbage på rette fod.

- Jeg synes at rammerne og faciliteterne er til at skabe nogle fantastiske talenter i dansk fodbold ude i Lyngby, og det er også ungdomsfodbolden og de ting man lærte dér, som jeg husker bedst fra min tid i klubben, siger Andreas Bjelland til ‘Altid blå og hvid’.

Den nuværende Brentford-spiller nåede 40 førsteholdskampe for De Kongeblå inden skiftet til FC Nordsjælland og senere FC Twente i Holland.

Stream FCK - CSKA Sofia og Brøndby - Subotica på Eurosport Player  Kom i gang nu på Eurosport Player
Advertisement

Af Kenneth Hansen

13 kommentarer

Kuglelyn 18:30          
Stærkt!
dilbert 18:32          
Respekt !
bruger 144986 19:15          
Hvor stor en pose penge kommer de gamle spillere med? Er det noget der rykker økonomien i Lyngby?
bruger 115248 19:15          
Dumt.
Mortenkh 19:42          
Respekt! Selvom nogle måske vil mene, at det er som at kaste penge i et sort hul, så må man bare anerkende hvor stort det er at give tilbage til en klub som har givet meget til en spiller som bjelland. Personligt håber jeg det er folk som ham der kan være med til at vende klubben tilbage på rette spor i stedet for folk som Torben Jensen, der har begravet klubben økonomisk. God vind til LBK og tak for støtten Bjelland!
Kim W 19:52          
Støtten fra Bjelland er ikke noget der rykker i det store billede for Lyngbys økonomi, men det hjælper selvfølgelig i den nuværende situation og samtidigt sender det et stort signal om hvad Lyngby er for en klub. Lyngby har haft dårlige ejere og svære forhold, men klubben har altid været garant for at fokusere på talentudvikling, hvilket tydeligt kan ses på de spillere der har trådt deres ben i Lyngby og idag spiller i meget større klubber. Bjelland er ikke den eneste tidligere spiller der har støttet Lyngby og det er sgu dejligt når folk ikke glemmer dem der var der for dem på vej op.
Det er også forretningsfolk med Lyngbyhjerte som er gået ind i ejerkredsen, netop fordi at Lyngby har betydet så meget for dem og stadig gør det. Det varmer helt vildt, især når man for et par måneder siden troede at det var slut.
Dnulgreb 21:24          
I den verden er Bjelland jo bare en fattigrøv, men virker meget sympatisk, at han vil smide nogle af sine små begrænsede midler i et ellers håbløst projekt.
Onsdag 15. august
Tirsdag 14. august