LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Bjelland vil ikke sige nej til landsholdet

| Superligaen | 17 kommentarer
Highlights: FCK slog CSKA Sofia trods dårlig start
Highlights: Reservespækket FCK-mandskab smadrede islandske Stjarnan med 5-0
Highlights: Indskiftet Fischer satte Stjarnan til vægs i EL-kval
Bjelland vil ikke sige nej til landsholdet
Foto: Getty Images

Infoboks

FC København - Vendsyssel
Superligaen Grundspil (25/02)
bet365 1,18 6,50 15,00
NordicBet 1,19 7,35 15,50
Oddset 1,16 7,50 19,00
Skulle Andreas Bjelland få chancen for igen at spille på det danske landshold, vil han ikke takke nej til muligheden, siger han til BT.

Skuffelsen var stor, da Andreas Bjelland kort før VM blev sorteret fra af landstræner Åge Hareide.

Den skuffelse sidder stadig et sted i Bjelland, men han er klar til igen at trække i nationaldragten, hvis muligheden opstår, siger han til BT.

- Jeg kommer ikke til at udelukke landsholdet. Landsholdet er stadig noget af det største, du kan være med til som fodboldspiller, så jeg kommer ikke til at sige nej. Det er klart, at jeg skal snakke med folk omkring det hele, men jeg kommer aldrig til at sige nej, siger Bjelland til mediet.

FCK-forsvareren tilføjer, at han ikke har talt med Åge Hareide efter VM.

30-årige Andreas Bjelland har spillet 28 landskampe for Danmark.

Se Premier League, Superliga og Europa League Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Mikkel Nøhr

17 kommentarer

JohnBradleyAugust 07:05          
Magen til realitetssans. Du er da dummere end man skulle tro, hvis du ser det som et realistisk scenarie. Det kan godt være du ikke siger nej til landsholdet, men når man smækker med døren på den måde, er det sgu nok pænt svært at komme listende ind igen. Held og lykke i Superligaen.
Vuk 07:12          
Nu svarer han jo bare på et spørgsmål. Det er ikke fordi at han indkalder til pressemøde, for at fortælle, at han ikke vil sige nej til landsholdet. Hvis du har hørt hele interviewet fortæller han også, at det nok bliver meget svært at komme tilbage på landsholdet.
Aussie 07:20          
Tjah hvis han undskylder hans hysteriske reaktion, på at blive vurderet skadet af landsholdets læger, overfor Hareide skulle der vel ikke være problemer...

Men ja, med Kjærs, ACs og Zankas performance under VM er der langt tilbage!
Skytte 07:34          
Men tror da også at han nu er realistisk overfor at han nok er et sted mellem 4-5valg på pladsen, hvilket nok vil betyde at med en enkelt skade blandt de foranliggende vil være i spil til en udtagelse hvilken han i så fald vil takke ja til
smokingjay 07:48          
John Bradley, hvordan smækkede med døren..? Har han meldt sig ude af landsholdet.?? Selvf er det et realistisk scenarie hvis der skulle komme skader som andre skriver.. Glem nu ikke at han hvis ikke allerede så meget snart er suppens bedste CB med et stærkt venstre ben. Lig så dertil at han spiller i FCK hvilket er den hurtigste vej til landsholdet herhjemme... Manden var naturligvis super skuffet over ikke at komme med til det VM han var med til at kvalificere os til, men har rygrad nok til at hjælpe endnu en gang hvis muligheden byder sig...
Erasor 07:55          
Men landsholdet siger forhåbentlig nej til dig, bør være 5. valg nu
Mandag 18. februar