Luk

Bjørn Paulsen scorede i Hammarby-comeback

| Conference League | 6 kommentarer

Bjørn Paulsen kom på tavlen for Hammarby, da de torsdag stod bag et flot comeback i Conference League-kvalifikationen og vandt med 5-1 mod Cukaricki.

Svenske Hammarby skulle torsdag aften forsøge at vende et svært udgangspunkt i Conference League-kvalifikationen, da de tog imod serbiske Cukaricki.

I det første opgør tabte svenskerne med 1-3, og de var derfor tvunget frem på banen i torsdagens opgør, og det formåede de i den grad at gøre, hvor der endda kom en danskerscoring.

Hammarby fik nemlig en drømmestart på opgøret, hvor de i løbet af 26 minutter havde bragt sig foran med 2-0, da Mohanad Jeahze og Astrit Selmani formåede at komme på måltavlen.

Et minut før pausen ville Bjørn Paulsen også lege med, og her sendte en anden dansker Mads Fenger et godt indlæg ind til Paulsen, som headede bolden ind i netmaskerne til 3-0.

På nuværende tidspunkt var svenskerne videre, men i anden halvleg kom der ny spænding, da Ibrahima Ndiaye reducerede for Cukaricki, men så bragte Jeahze sig selv i fokus.

I løbet af fem minutter lagde han nemlig op til hele to mål, da han leverede den afgørende aflevering til henholdsvis Williot Swedberg og Selmani, og så var Hammarby foran med 5-1.

Det blev også kampens resultat, og dermed formåede Hammarby at vende det svære udgangspunkt til en sikker sejr og videre avancement i Conference League-kvalifikationen.

Andetsteds røg Rubin Kazan og Oliver Abildgaard ud af kvalifikationen, da de tabte med 0-1 til Rakow fra Polen efter forlænget spilletid.

Andrew Hjulsager og Gent formåede dog at spille sig videre, da de slog RFS med 1-0, efter det første opgør endte med 1-1.


Af Raymund Nelausen

6 kommentarer

Norde 20:50          
Svårt att veta kvalitet på Cukaricki, men första 45 minuterna og med fire dansker på plan bankade Hammarby ner sitt motstånd. Klasseinsats! Og med en ny svensk stortalent på g som også scorede. Williot Swedberg.
karl_91_lidkpg@hotmail.com 20:53          
Och Elfsborg med 2-0 borta i Bosnien. Bra år för svensk fotboll.

Gemensam nämnare för Malmö, Hammarby och Elfsborg? Alla har många danskar i laget
Norde 21:03          
Gemensam nämnare för Malmö, Hammarby och Elfsborg? Alla har många danskar i laget
Haha ja!
Cerezo 21:27          
Hammarby er bare et stærkt hjemmehold også selvom de ikke er så mange på lægterne som de kunne være. Tror måske ikke altid holdene fra Balkan/Sydeuropa er helt forberedte på at spille på kunstgræsset på Tele2 Arena og den opbakning Hammarby får.

Jeg vil absolut ikke tage noget fra de svenske hold og deres præstationer (nu fører Elfsborg med 4-0), men jeg tror at de ekstra 16 pladser i de europæiske gruppespil i år er medvirkende til at de nordiske lande har bedre chancer for deltagelse i disse i forhold til tidligere, da mange af topholdene nok har ligget i lagene lige under Europa League.
Norde 21:42          
Norde 21:44          
Du har så mange rätt i det du skriver. Nå var det et fedt lægtertryck på Hammarbys match trots kun 8 000 på plats. Utfordringen för Hammarby er at bli mer stabile i sina prestationer og spille mer cyniskt når de ikke spiller hemma. Det er også en klub som har potential att virkelig kunne komme närmare Malmö i status med sin store fanbase. For at lykkes trenger man bättre ekonomi og det sker genom talentutveckling og Europaframgång.

Og helt klart gjör den nya Europaligan at flera lag kommer längre i Europaspill. Men... resan ska også göres. Flera svenska lag har misslyckats totalt även mot sämre eller likvärdiga hold tidigare år. Så även om kvalitet i ECL ikke er den beste er det nok väl så bra at förhoppningsvis ta sig til gruppespil.
Mandag 24. januar
Søndag 23. januar