LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Blackburn satte Millwall på plads til allersidst

| Championship | 0 kommentarer
Uhyggelig spændende FA-cup kamp mellem Blackburn og Newcastle – se, hvem der trak det længste strå
Blackburn satte Millwall på plads til allersidst
Foto: Getty Images
Milwalls gode stime på fire sejre i streg fortsatte ikke lørdag, hvor de tabte med 2-0 på hjemmebane til Blackburn i The Championship.

I sidste sæson var Millwall tæt på at sikre sig en play off-plads i The Championship, mens det i denne sæson ikke er kørt anderledes dårligt for den berygtede London-klub.
 
Således roder Neil Harris' mandskab rundt blandt de nederste hold i den næstbedste engelske række, på trods af at have vundet deres seneste fire kampe i alle turneringer.
 
En sejr over Blackburn ville derfor lune gevaldigt for The Lions.
 
Første halvleg af opgøret var dog mere præget af skader end skud på mål. Således måtte Milwall-spiller Tom Elliott og kampens dommer se sig nødsaget til at blive udskiftet, mens hverken Millwall eller Blackburn formåede at få et forsøg inden for målrammen i de første 45 minutter.
 
Udeholdet skulle dog komme tættere på i anden halvleg efter blandt andet at have sendt den gamle Sunderland - og Swansea-spiller Danny Graham på banen.
 
Og fire minutter før tid kom gæsterne så frem til den gyldne 1-0-scoring, da Adam Armstrong fik spillet en giftig bold ind foran mål, som i sidste ende fandt på mærkværdig vis fandt vej til unge Joseph Nuttall, der gled bolden ind til 1-0 ved hjælp af en Milwall-forsvarsspiller.
 
Da bolden så efterfølgende blev givet op, gik der ikke mange sekunder før Blackburn igen havde scoret, da oplæggeren til det første mål Adam Armstrong fik sendt bolden flot ind fra kanten af feltet.
 
Blackburn fik herved et sjældent clean sheet på udebane, samtidig med at de kunne tage de tre point med hjem fra The Den.

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Mads Adam Wegener

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Fredag 22. marts