LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Blicher stopper: Har ikke tid til divisionsbold

| 2. Division | 6 kommentarer
Blicher stopper: Har ikke tid til divisionsbold
Foto: Ole Walldo

Infoboks

HIK - Kolding IF
2. Division Oprykningsspil (27/04)
Oddset 2,65 3,40 2,40

Se Tottenham - Brighton

Stream live på Eurosport Player

Advertisement
Advertisement
Jesper Blicher stopper i Kolding IF og indstiller - i hvert fald for nu - sin karriere som fodboldspiller i de danske divisioner.

Offensivspilleren Jesper Blicher har spillet for syv forskellige klubber i de danske rækker, men nu er det slut. Blicher er nemlig færdig i Kolding og stopper også med divisionsbold, fordi han ikke kan få tid til både fuldtidsjob og fodbold på højt plan.

- Jeg har været utrolig glad for min tid i KIF og ville ønske at jeg havde tiden og kræfterne til at være end del af efterårets puljespil. Men min familie og mit fuldtidsjob gør, at jeg ikke for nuværende helt kan afse tiden til divisionsfodbold, siger Jesper Blicher ifølge Kolding IF's hjemmeside.

- I min tid i KIF har jeg til fulde fået indfriet de forventninger jeg havde til klubben, og jeg vil i den grad komme til at savne det gode omklædningsrum, samt alle de engagerede mennesker omkring holdet.

Jesper Blicher har spillet for AGF, Næstved, FC Fredericia, Vendsyssel, Lyngby, FC Roskilde og senest Kolding IF.

Se Tottenham - Brighton Stream live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Peter Miles

6 kommentarer

BIF4LIFE 23:16          
Falder Kolding fra hinanden? Synes der er rigeligt med afgange pt!
Monobryn 07:17          
Det begynder det at ligne. Håber de kan hive lidt den anden vej for nu er der smuttet fire spiller. Især de to angribere til Middelfart tror jeg bliver savnet. Søren Andreasen og Martin Hedeager bidrog med hhv. 8 og 6 mål udelukkende i oprykningsspillet.
Nu har de kun Rune Nautrup som kan lave mål oppe forrest.
Klåge-Åge 07:38          
Det MÅ da være et spørgsmål om tid, førend nogle fornuftige folk i trekantsområdet sætter sig sammen og får etableret en overbygning på de tre hensygnende fodboldforretninger i Koldng, Vejle og Fredericia.

Alt andet vil være decideret tåbeligt, det er vi i hvert fald nogle, der bor i nærheden af KB og B1903, der mener . . .
sport8000 11:45          
Bor han ikke i aarhus? Så håber jeg på en tur i aarhus fremad trøjen. Der kan han lettere kombinere de ting, hvis han da stadig har lidt lyst til at spille bold.
JLS 14:22          
Klåge-Åge@

Det er jo lige prøvet i Vejle/Kolding.. Hvor skal de spille..? Mest sandsynligt vil jo være i Vejle - men det kommer jo ingen fra de 2 andre byer og ser bold så - det vil jo bare være Vejle der opsluger de 2 andre klubber så..

Så er man ude i, at skulle bygge et nyt stort stadion lige i midten af trekanten, så alle kunne føle, at være en del af det - men hvor bekosteligt vil det ikke være..? Så fornuft, eller ej - så får du da ikke Fredericia og Kolding med på den - og da SLET ikke Kolding der lige har prøvet det..

Sport8000@

Der står jo højt og larmende, at han ikke længere har tid til divisionsfodbold - det gælder vel også Aarhus Fremad så..? ;)
sport8000 16:24          
@JLS

Lige så højt og larmende spørger jeg om han ikke Bor i aarhus. Der er forskelle på at definere divisionsfodbold. Som jeg læser det, mener han al den tid han bruger på det. Hvis han bor i aarhus, kan han få lysten stillet og stadig være med hvor det er sjovt, men møde ind kl 17.25, og gå igen når han har lyst. Og et afbud kan forekomme da han vil spille som amatør. Derfor ku det være en forskel på t bruge 5 kvarter hver vej til Kolding.
Tirsdag 23. april
Mandag 22. april