Luk

Bo H. afviser at sælge Horsens-stortalent

| 3F Superliga | 12 kommentarer
Bo H. afviser at sælge Horsens-stortalent
Foto: Getty Images

Infoboks

FC Nordsjælland - AC Horsens
Superligaen Grundspil (16/02)
bet365 1,75 3,75 4,33
NordicBet 1,65 4,10 4,90
Oddset 1,72 3,80 4,60
YouBet 1,61 4,15 5,30

Horsens har bestemt ikke planer om at sælge 15-årige Jeppe Kjær foreløbig, fastslår manager Bo Henriksen.

Juventus og Southampton er begge klubber, som AC Horsens-talentet Jeppe Kjær har været til prøvetræning i, men Horsens har ikke tænkt sig at slippe offensivspilleren.

Det siger Bo Henriksen efter fredagens 1-1-kamp mod Esbjerg.

- Vi overvejer overhovedet ikke at sælge ham, og det er mest af alt for Jeppes egen skyld. Vi skal gøre ham god, og vi har kun én interesse, og det er at gøre ham så god som overhovedet muligt og få så mange penge som muligt for ham på et eller andet tidspunkt.

- Jeg tror ikke, han vil udvikle sig mere i en udenlandsk klub. Han har alle forudsætningerne her, og jeg tror ikke, han vil få lov at træne med seniorholdet udenlands.

- Der er ikke ret mange, der vil sætte en 15-årig ind og træne med førsteholdet. Hvis man har tryghed, udvikler man sig bedst muligt, og det har Jeppe i Horsens, siger Bo Henriksen.

Horsens-manageren ærgrer sig over, at de sidste marginaler ikke gik Horsens' vej i fredagens opgør.

- Vi havde ikke det afgørende held, og så manglede vi at få et par kendelser den rigtige vej, men sådan er det. Det er svært for dommerne – det ser i hvert fald sådan ud, siger Bo Henriksen.

Køb billetter til Horsens' kommende hjemmekampe her!


Af Martin Schmidt

12 kommentarer

Rundsaven 12:00          
Mon ikke ham smutter hvis en af ovenstående klubber tilbyder en fed ungdomskontrakt
bruger 150809 12:05          
Han har kontrakt med Horsens
SkeletonBjitch 12:25          
Jo men mon han ikke flytter, hvis der kommer et fint bud. Han er 15 og derfor meget svært at sige om han bliver til et rekordsalg om 3-5 år. Så kan de penge de får nu være bedre.
UMURUM 12:28          
Nu ved jeg ikke hvor stort talentet er, men det er klart, at hvis én af de store klubber i Europa smider 10-20 millioner på bordet, så slår Horsens til. Det er så ikke sikkert, at drengen og hans forældre synes, at det er en god idé, at han skal afsted så tidligt. Men Bo skal selvfølgelig sige som han gør.

Vi i Lyngby har lige for et par måneder siden solgt Maurits Kjærgaard (16 år) for 20 millioner til Saltzburg. Det siger man selvfølgelig ikke nej til, når man er klubber af Lyngbys og Horsens størrelse, og spilleren og hans forældre også gerne vil afsted.
biiiiib 12:29          
whaaat. talent i Horsens. troede de havde lukket deres ungdomsafdeling?
John Doe 12:40          
" - Der er ikke ret mange, der vil sætte en 15-årig ind og træne med førsteholdet"

Ahhrr Bo Henriksen, mon ikke det sker i stort set samtlige danske klubber, hvis talentet er der
Dolpherklar 13:10          
Det lyder som om Bo Henriksen godt kunne bruge nogle transerindtægter til at forstærke førsteholdet. Jeg forudser en lind strøm af informationer det kommende år fra Horsens om hvor talentfuld Jeppe Kjær er og at de absolut ikke ønsker at sælge ham.
Tirsdag 28. januar