LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Bo H. bekræfter mulig stoppertilgang

| Superligaen | 11 kommentarer
Bo H. bekræfter mulig stoppertilgang
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk

Infoboks

SønderjyskE - AC Horsens
Superligaen Pulje 1 (31/03)
bet365 2,15 3,50 3,30
NordicBet 2,21 3,40 3,30
Oddset 2,05 3,45 3,60
Stream AC Horsens – Vejle Boldklub på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement
AC Horsens-træner Bo Henriksen bekræfter, at østjyderne er tæt på at sikre sig den 27-årige islandske stopper Elfar Freyr Helgason.

AC Horsens har søgt at forstærke sig med to nye stoppere efter afskeden med Jacob Berthelsen og Doneil Henry, og det ser nu ud til at være lykkedes.

Udover veteranen Martin Albrechtsen kommer formentligt også den 27-årige islandske stopper Elfar Freyr Helgason ind, som bold.dk kunne fortælle tidligere på dagen.

- Det er ikke skrevet noget under nu, men det er rigtigt, og vi håber at have en aftale med ham på plads inden for de kommende par dage, siger Henriksen til bold.dk.

Helgason bliver efter alt at dømme hentet fra Breidablik til AC Horsens på en lejeaftale, der gælder frem til sommer.

- Det har noget at gøre med økonomi. Vi er ikke i en situation, hvor vi kan binde alle vores spillere på lange aftaler, men det handler også om, at vi på denne måde kan se hinanden an i et halvt år, siger Henriksen.

Helgason har en kort fortid i Randers FC, hvor han dog aldrig opnåede førsteholdsdebut.

mikael@bold.dk

Stream AC Horsens – Vejle Boldklub på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond

11 kommentarer

MSØ 20:18          
Lad mig gætte:

Bo H udtaler sikkert også, at han er en fantastisk spiller, der arbejder stenhamrende hårdt og vil gøre ondt på alle andre hold. Endvidere passer han godt ind i AC Horsens, da han oprigtigt ikke har lyst til at spille fodbold
bruger 149250 20:33          
Ja du er ikke AC er det er da helt tydligt ?
Jax Lothbrok 20:45          
Vildt hvis Helgason kan bruges på superliga-niveau. Tror Horsens scouter forkert i dette tilfælde.
biglas44 21:01          
Ifølge visir, en avis på Island, er der lejeaftale på plads frem til sommer og samtidig har han forlænget sin kontrakt på island med 3 år, er det rigtigt er det i hvert fald ikke med henblik på at købe de lejer ham.
Blokvogn 21:05          
Det var ikke her jeg syntes vi mangler noget hvis vi ikke sælger Bubacarr, jeg ville hellere finde en stærk mand i angrebet.
BobErGul 21:23          
Det var ikke her jeg syntes vi mangler noget hvis vi ikke sælger Bubacarr, jeg ville hellere finde en stærk mand i angrebet.
Øhh..nå! Den står du vist rimeligt alene med.

Jeg tror de fleste er enige om at Horsens mangler 2 eller 3 midtstoppere da Berthelsen og Henry er væk - Sanneh måske også.
Derimod er angrebet vel fint dækket af med Finnbogason, Bjerregaard og Aabech, da BH ikke vælger de store rokader. Vi har allerede Finnbogason der er utilfreds over manglende spilletid.
Blokvogn 22:17          
Er vi ikke enige om at Henry spillede et par kampe og Berthelsen overhovedet ikke var med i en eneste kamp, så stopper mæssigt manglede vi ikke ret meget, men til gengæld er Bjerregård ikke den farligste selv om han lavede Superligaens bedste mål. Åbech er rimelig og det er vores islænding også men det ville være godt med en stærk substitut.
Lørdag 23. marts