LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Bo H. bekræfter: Siger farvel til anfører

| Superligaen | 3 kommentarer
Officielt: Brøndby-bøddel ophæver i Ungarn - længes mod Danmark
Bo H. bekræfter: Siger farvel til anfører
Foto: Getty Images

Infoboks

SønderjyskE - AC Horsens
Superligaen Pulje 1 (31/03)
bet365 2,15 3,50 3,30
NordicBet 2,17 3,45 3,35
Oddset 2,05 3,45 3,60
Stream AC Horsens – Vejle Boldklub på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement
AC Horsens-manager Bo Henriksen bekræfter, at anfører Mathias Nielsen forlader klubben senest til sommer, når hans kontrakt løber ud.

TV3 Sport meddeler mandag, at AC Horsens-anfører Mathias Nielsen skifter til Randers FC senest til sommer.

AC Horsens-manager Bo Henriksen bekræfter, at Mathias Nielsen er på vej væk.

- Jeg har haft en lang, god dialog med Mathias, og vi er nået til den konklusion, at vi stopper samarbejdet til sommer, da vi ikke kunne blive helt enige om vilkårene for en ny aftale, siger Henriksen til bold.dk.

- Jeg ved derfor, at han skal væk, men om han allerede har skrevet under med Randers eller en anden klub, ved jeg ikke noget om.

Kan det komme på tale, at han skifter allerede her i januar?

- Det kan da godt være, det kommer på tale, men det må jeg tale med Mathias om, hvis en anden klub er interesseret i at få ham med det samme.

- Her og nu er det vigtigste for mig, at vi går ind til et rigtig sjovt forår med de bedste forudstæninger for at vinde fodboldkampe.

Bliver det afgørende for et muligt januarsalg, at det ikke er en Superliga-konkurrent, som vil hente ham?

- Jeg vil selvfølgelig kigge på, hvad det er for en klub, som viser interesse for ham. Vi er jo som udgangspunkt ikke interesseret i at slippe ham til en klub, vi konkurrerer med i ligaen, men omvendt vil vi heller ikke stå i vejen for ham.

- Vi er nødt til at se på, om det giver bedst mening at slippe ham nu snarere end at holde på ham, hvis han inderst inde ikke har lyst til at være her.

- Sådan tror jeg nu ikke, at det går. Mathias er vores anfører, og han er været meget loyal over for os. Jeg har været meget glad for at have Mathias i truppen, men jeg er ikke bange for at miste nogen, og ingen her er uundværlige, heller ikke mig selv.

27-årige Nielsen har spillet 49 Superliga-kampe for AC Horsens.

Bo Henriksen har været særdeles tilfreds med defensivspilleren og er sikker på, hvad han får, hvis Nielsen spiller i Horsens i foråret.

- Mathias har været med på hele rejsen i den tid, jeg selv har været i klubben. Han er en fantastisk fyr og har i den grad gjort en forskel for os.

- Vi kan kun rose Mathias for det, han har vist hos os, og vi håber, at han finder sig et fedt sted at spille.

- Vi vil som klub ikke stå i vejen for spillere, som vil prøve noget nyt, og det gælder også i dette tilfælde. Han er loyal og dedikeret og er typen, som gør tingene færdigt. Det vil han også gøre, hvis han spiller her i foråret, siger Henriksen til bold.dk.

Mathias Nielsen har tidligere spillet i HB Køge.

mikkel@bold.dkStream AC Horsens – Vejle Boldklub på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikkel Nøhr
Fredag 22. marts