Luk

Bo H: Conference League vil være skuffende

| Europa League | 10 kommentarer

Infoboks

FC Midtjylland - PAOK
Europa Conference League Slutspil (17/02)
Oddset 1,92 3,50 3,60
bet365 1,90 3,40 4,00

Bo Henriksen lægger ikke skjul på, at det vil være en skuffelse, hvis FC Midtjylland ikke kvalificerer sig til Europa League, men Conference League til foråret.

FC Midtjylland står i en god situation med to kampe tilbage i efterårssæsonen.

Søndag eftermiddag vandt de første opgør i Sydbank Pokalen mod Brøndby IF på udebane med 2-0, og torsdag spiller de den sidste Europa League-gruppekamp ude mod Ludogorets, hvor de med en sejr er videre i turneringen efter vinter.

Det fik derfor også Bo Henriksen til efter pokalkampen søndag at udtale, at det ville være en skuffelse med Conference League, som tingene står – også selvom FCM faktisk kun ligger nummer tre i deres gruppe inden torsdag.

- Vi starter jo på torsdag nede i Razgrad (mod Ludogorets, red.), og det bliver en fed fodboldkamp, vi skal ud og vinde, sagde Bo H. efter pokaltriumfen i Brøndby søndag og fortsatte.

- Vi er jo med i Europa efter vinter, men det er klart, at med den situation vi har nu, så ville det være en skuffelse at være med i Conference League i stedet for Europa League, det er der da ingen tvivl om.

- Så vi skal gøre alt for at vinde den, men jeg synes jo stadig, at vi er et godt sted – både spillemæssigt, men så sandelig også som hold.

FC Midtjylland sluttede ellers skidt af i 3F Superligaen med ét point i de sidste tre kampe, men det bekymrer Bo H. sig ikke synderligt over – han er godt tilfreds med efteråret, hvis de gør arbejdet færdigt i de sidste to kampe.

- Der er mange, der har snakket om krise, fordi vi ikke har vundet tre kampe i Superligaen, men for ti dage siden, der slog vi et hold, der er markant bedre end de hold, der spiller i Superligaen mod Braga, så jeg synes egentlig, at vores efterår har været rigtig godt.

- Nu skal vi gøre det færdigt, og det er jo altid det sjoveste i fodbold at gøre ting færdigt, og det er klart, at hvis vi går ud og vinder de to kampe, så har det været et rigtig, rigtig fint halvår, selvom vi ikke har vundet noget endnu.

- Vi holder benene på jorden, og så skal vi ud og vise det i de sidste to kampe her. Den på torsdag er selvfølgelig den vigtigste nu og her, og så må vi se, hvad vi har til rådighed fredag, når vi er fløjet hjem og gør os klar til Brøndby-kampen igen, sagde Bo H.

Vinder FC Midtjylland på torsdag i Razgrad, er de videre i Europa League, da de to hold foran midtjyderne – Braga og Røde Stjerne – mødes i sidste runde og derfor ikke begge to kan ende på flere point end det danske hold.

Modstanderne fra Ludogorets har indtil videre skrabet et enkelt point sammen i turneringen.


Af Kristoffer Lind Pedersen

10 kommentarer

Victory 07:43          
Jamen i ved jo, hvad det kræver, Bo. Samme indstilling som i de to seneste EL kampe og som i Brøndby i søndags. Så er FCM videre i EL!
tossegod 08:26          
Er der nogen, der har luret formatet?
Etter i EL
Toer EL-kvalrunde
Treer Conference?

Eller hvordan?
Funkeeh 08:50          
Treer er enten Conference eller Conference-kvalrunde - hvilken er jeg ikke helt sikker på. Men ellers ser det rigtigt ud
Saemala 09:40          
1eren videre i EL.
2eren i EL-KO Playoff mod en 3er fra CL.
3eren i ECL-KO Playoff mod en 2er fra ECL.
FCM.for.evigt 10:45          
Kan som FCM fan, kun være enig med Bo H.

De næste to kampe er meget definerende for vores efterår, det kan blive alt fra skuffende til Exceptionelt flot, hvis vi ligger nr 1 i ligaen, og er videre i de to andre turneringer.

Truppen og trænerstaben ved, hvad der kræves, et lignende fokus i de sidste to kampe som i de to sidste EL kampe, og vi har haft et exceptionelt flot efterår.


Så kan Marrony efterligne eksempelvis Paulinho, som også skulle have et halvt års tilvænning til DK.
Mortena626 12:07          
Det er niveauet til jer Bo
Torsdag 27. januar
Onsdag 26. januar