Luk

Bo H. efter Pohl-debut: Han arbejdede godt

| Sydbank Pokalen | 8 kommentarer
Bo H. efter Pohl-debut: Han arbejdede godt
Foto: Getty Images

Bo Henriksen roser i Horsens Folkeblad Jannik Pohl for godt arbejde i pokalkampen mod BK Union. Mål blev det dog ikke til.

Jannik Pohl fik onsdag debut for AC Horsens, da klubben i den nordvestlige del af København mødte Danmarksserie-holdet BK Union.

Den nye mand i gult kom ifølge Horsens Folkeblad frem til flere fine muligheder, men mål blev det aldrig til.

- Hvis han havde scoret, havde det været en helt perfekt aften, men han arbejdede godt, og det var vigtigt, at han fik næsten en hel kamp i benene, siger manager Bo Henriksen til Horsens Folkeblad.

AC Horsens vandt pokalopgøret med 2-0. Matthias Præst og Peter Therkildsen stod for scoringerne, som faldt med to minutters mellemrum før pausen.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

8 kommentarer

proege 11:04          
Det er klassisk Pohl desværre..
skovmand 11:25          
Jannik Pohl fik onsdag debut for AC Horsens, da klubben i den nordvestlige del af København mødte Danmarksserie-holdet BK Union.
Hmm sidst jeg tjekkede lå Horsens i Midtjylland, men hva faen jeg er jo også nordjyde hvad ved jeg..
Godt at se Pohl få noget spilletid igen, han har et sandt figtherhjerte. Han bør i min optik bare omskoles til back eller fløj, da han er DK´s mest uskarpe angriber!
Mckeene 11:52          
@skovmand Horsens ligger i Østjylland.

Det var vidst kun sort uheld der gjorde at Pohl ikke fik noget med fra kampen. Et skud reddet på stregen, et andet rammer overliggeren efter målmandens fumleri, et overset straffe, samt en mulig assist hvor skuddet også bliver reddet på stregen.
Skaks 12:09          
McKeene

Det er vel ofte sådan det går for uskarpe angribere :)
Dudikoff 12:20          
@skovmand

De mødte BK Union i den nordvestlige del af København. Altså: Kampen blev spillet der. Formuleringen er lige efter bogen.
Horseman 16:03          
Skovmand, jeg tror du skal tage din geografi eksamen igen. Horsens har altid ligget i Østjylland, og gør det stadig selvom du skulle have tjekket inden for de sidste par dage.
skovmand 20:41          
Fair nok at kalde det Østjylland, men googler man region Midtjylland så er Horsens inklusiv, derved er jeg ikke helt galt på den ;)
Og dudikoff der står holdet i den nordvestlige del af København mødte BK Union, derved er der vel tale om, at Horsens er holdet i den nordvestlige del af København :)
Mandag 16. september