Luk

Bo H. er klar: Håber tilskuerne overdøver mig

| FC Midtjylland | 31 kommentarer

Infoboks

Bo Henriksen kommer ikke til at lægge bånd på sig selv i FC Midtjyllands premiere mod OB, hvor han håber på, de 5.000 tilskuere på MCH Arena kommer til at overdøve ham.

Det er efterhånden halvanden måned siden, Bo Henriksen blev præsenteret som ny cheftræner i FC Midtjylland.

Fredag venter premieren i 3F Superligaen for Henriksen, når OB gæster MCH Arena på Heden, og træneren føler, at hans trup er et godt sted efter opstartsperioden.

- Vi har fået den grundform, som vi skal have, og så har vi fået finpudset nogle småting i løbet af de sidste par dage. Nu glæder vi os til, at der er point på spil. Det er trods alt det, som fodbold handler om.

- Det kræver hårdt arbejde at hive en sejr i hus, og det er selvfølgelig det, vi går efter. Vi skal gøre vores bedste hver eneste dag og i hver eneste kamp, og det starter i morgen mod OB.

Fredagens opgør kan overværes af omkring 5.000 tilskuere, og den nye cheftræner glæder sig til opbakningen fra lægterne.

- Jeg håber da, tilskuerne kan overdøve mig. I kommer til at se mig i min normale udgave. Jeg kommer ikke til at lægge bånd på mig selv. Jeg er den, jeg er. Ligesom spillerne skal vise, hvem de er, for det er helt afgørende for at vinde fodboldkampe, siger Henriksen til klubbens hjemmeside.

Superliga-premieren bliver fløjtet op kl. 19 fredag aften.


Af Theis Fischer Brandt
Søndag 25. juli
Lørdag 24. juli