Luk

Bo H. er tilfreds med trup: Mange tager ansvar

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Infoboks

FC Nordsjælland - FC Midtjylland
Superligaen Grundspil (17/10)
Bet25 5,60 4,20 1,61
Oddset 5,40 4,00 1,62
bet365 5,00 4,33 1,60

FC Midtjylland-cheftræner Bo Henriksen er meget tilfreds med sin trup, da han har en gruppe spillere til rådighed, som altid arbejder stenhårdt for hinanden.

Fredag aften skal FC Midtjylland igen i ilden i 3F Superligaen, når de hjemme på MCH Arena får besøg af gæsterne fra FC Nordsjælland.

Det er første kamp for midtjyderne, siden transfervinduet smækkede i, og det har været rart for spillerne, da det altid er lidt hektisk inden den afgørende deadline, fortæller cheftræner Bo Henriksen til FCM's hjemmeside.

- Rart at få alle de spekulationer, og de ting der kan påvirke spillere, ud af verden. Men jeg synes, spillerne har kaperet det hele med bravur. Det har selvfølgelig været lidt turbulent, men det er vi vant til op til deadline.

Nu er Henriksen så også klar over, hvem han har til rådighed i truppen i efteråret, og cheftræner er godt tilfreds med udvalget på Heden, da spillerne vil gøre alt for hinanden.

- Vi har en god trup, og vi er et godt sted. Spillerne har det godt. Mange har taget ansvar. Jeg forventer, vi går ud og laver et rigtig fint efterår. Vi har gode forudsætninger.

- Alle ved, hvad vi forventer, og det er, at vi går ud og arbejder stenhårdt, udtaler Bo Henriksen.

Det er fredag aften klokken 18:00, at FC Midtjylland og FC Nordsjælland mødes, hvor midtjyderne har en ny mand mellem stængerne i stedet for en skadet Jonas Lössl, som I kan læse her.


Af Raymund Nelausen
Lørdag 16. oktober