Luk

Bo H. glæder sig: Kan presse Celtic fysisk

| International | 7 kommentarer

Infoboks

Jablonec - Celtic
Europa League Kvalifikation (05/08)
bet365 4,00 3,75 1,83

FC Midtjylland-træner Bo Henriksen er fortrøstningsfuld i forhold til Champions League-lodtrækningen, der byder på Celtic, som han mener midtjyderne kan presse fysisk. 

Første udfordring på vejen mod Champions League er Celtic for FC Midtjyllands vedkommende. 

Det bliver samtidigt også en af de første styrkeprøver for Bo Henriksen som ny træner for klubben. 

Den opgave glæder han sig til. Han spår sit mandskab en chance for avancement, selvom at Celtic er et topklassehold.

- Det er et topklassehold i Europa. Det kan man se på både budget og koefficientpoint, men vi tror på muligheden. Vi tror på, at vi kan slå dem, og vi står egentligt fint til dem. Det bliver to fede kampe på liv og død, hvor vi virkeligt skal ud og slås for det, siger Bo Henriksen til fcm.dk og uddyber:

- Vi har selvfølgelig en mulighed for at slå dem, og det skal vi gøre alt for. De er kendt for altid at fighte og arbejde benhårdt, men vi har nogle af de samme egenskaber, og vi kan presse dem fysisk. Det bliver uden tvivl to vilde kampe med alt på spil. Det glæder vi os til.

- Det er en del af vores selvforståelse. Det er vores vision og ambition, at vi vil i Europa hvert år. Vi har bevist, at vi kan være med, hvor det er sjovt, og så skal vi ud skal repræsentere Danmark, men vigtigst af alt os selv. 

Går FC Midtjylland videre, er de minimum sikret deltagelse i Europa League-gruppespillet. 


Af Andreas Roesen

7 kommentarer

Chris1234 13:19          
Elsker optimismen, men helt ærligt. De har mistet den bedste i Superligaen, som var en stor faktor i at de kom til CL og klarede bare nogenlunde CL. Er jeg den eneste der tænker det bliver utrolig svært for Høgh at fylde det tomrum.
Finn Rav 13:24          
De kan vel nå at hente spillere ind ?
Crasher 13:26          
Måske ikke tidspunktet at nævne liv og død og fodbold i samme sætning !?!
Ahl 13:49          
Op med humøret. Den gode Eriksen har det fint igen :-) Bolden ruller, og vi skal ud og spille en superspændende kamp mod Belgien. Vi har brug for godt humør og kampmod. Der er ingen grund til at gå på listefødder. Det værste er overstået.

Bo skal bare være Bo, og vi andre skal op med humøret igen, selvom vi alle kan mærke et lille stik af frygt, når vi tænker nogle få dage tilbage. Der er overhovedet ikke nogen grund til at være fintfølende længere. Nu skal der kæmpes, og livet går heldigvis videre.

Det kunne virkelig være stort hvis Eriksen kunne sidde på sidelinien og heppe med. Det ville give et godt skud positiv energi til alle :-)

/Ahl
bruger 132927 13:54          
@Ahl
Helt korrekt skrevet
Lakris 14:19          
Virker til at Bo H har et knap så opdateret syn på Celtic (og skotsk fodbold).

Forhåbentlig er der nogle der - inden kampene - kan fortælle/vise ham, at det er et godt spillende fodboldhold de skal møde
kampito 14:54          
Celtic plejer ikke at ha det nemt mod danske hold, syntes det igennem årene har virket som om at Celtic ligger godt til de danske hold.
Håber og tror at FCM kan gøre det, de har jo også en del erfaring efterhånden at trække på.
Torsdag 5. august
Onsdag 4. august