Luk

Bo H. har stor respekt for pokalmodstander

| Sydbank Pokalen | 6 kommentarer

Infoboks

Randers FC - FC Midtjylland
Superligaen Grundspil (31/10)
Bet25 3,35 3,40 2,14
Oddset 3,35 3,30 2,15
bet365 3,40 3,40 2,10

Onsdag træder FC Midtjylland ind i Sydbank Pokalen, hvor modstanderen er Kjellerup IF. En opgave, som midtjydernes cheftræner Bo Henriksen ikke tager let på.

De har allerede spillet kampe i 3F Superligaen og i Europa League. 

Nu venter den næste turnering for FC Midtjylland, når de onsdag møder Kjellerup IF på udebane i Sydbank Pokalen. 

Den jyske klub er formmæssigt glimrende kørende med fire sejre på stribe, så FCM's cheftræner Bo Henriksen anerkender, at hans spillere skal være klar fra start.

- Vi skal ud og tage den her fodboldkamp voldsomt seriøst. Formmæssigt er det et af de bedste hold i Danmarksserien pt., så det har vi respekt for, men der er heller ingen tvivl om, at vi skal ud og vinde, siger han til midtjydernes hjemmeside.

Selvtillid bør der være nok i truppen. Søndag vandt Henriksen og co. med 1-0 i Parken over FC København, selvom de spillede det meste af opgøret med en mand i undertal.

Men der er stor chance for, at fans og seere får en masse af de knapt så etablerede førsteholdsspillere at se.

- Det er vigtigt for dynamikken i truppen, at vi får brugt så mange spillere som muligt, og at alle føler sig tæt på. Med det kampprogram, som vi har, kommer alle til at være en del af det.

- Jo flere, der viser sig godt frem onsdag, desto bedre er det for os alle sammen. Kampminutter er vigtige for den enkelte spiller, men samtidig har det også stor betydning for vores udtryk, at så mange som muligt har vores spillestil under huden, afslutter den tidligere Horsens-træner.

Der er kickoff mellem Kjellerup og FC Midtjylland klokken 16.30.


Af Rasmus Glud
Mandag 25. oktober