Luk

Bo H. har vraget Lössl igen: Vælger de bedste

| 3F Superliga | 8 kommentarer

Infoboks

Brøndby IF - FC Midtjylland
Sydbank Pokalen (05/12)
bet365 2,60 3,40 2,50

Jonas Lössl er igen blevet vraget af Bo Henriksen, og det er der en god grund til. FC Midtjylland-cheftræneren vælger nemlig de bedste spillere til sin startopstilling, og her er Lössl ikke i blandt.

FC Midtjylland har et luksusproblem i denne tid, hvor der er hård kamp om pladsen mellem stængerne hos midtjyderne.

Her kæmper Elias Olafsson og Jonas Lössl om målmandsposten, hvor sidstnævnte har trukket det korteste strå. Han er nemlig igen blevet vraget, når FCM møder FC Nordsjælland søndag, og det er der en god grund til.

Olafsson er nemlig den bedste målmand i Midtjylland på nuværende tidspunkt, og derfor skal han selvfølgelig stå.

Det fortæller cheftræner Bo Henriksen til TV3, da han bliver spurgt om, hvorfor han igen har valgt Olafsson i stedet for Lössl.

- Det har jeg jo gjort, da vi stiller med dem, som pt. er de bedste. Det gør vi hver eneste gang, og det er en gave af dimensioner, som jeg ikke har prøvet før.

- Når man har de to bedste i rækken efter vores overbevisning, skal man jo vælge en af dem, det er jo vilkårene. Men det er jo også en kæmpe cadeau til klubben, så det er sådan, at det er.

TV3 Sport fik også interviewet Jonas Lössl inden opgøret for at høre, hvordan han havde det med at blive vraget, men her havde målmanden blot en ting at sige.

- Ingen kommentarer.

Jonas Lössl har kontrakt med FC Midtjylland frem til sommeren 2025.


Af Raymund Nelausen
Tirsdag 30. november