Luk

Bo H. hylder 18-årig: Han splitter det hele ad

| 3F Superliga | 6 kommentarer

Infoboks

FC Midtjylland - FC Nordsjælland 2-0
Superligaen Grundspil
47' 1-0 Gustav Isaksen
77' 2-0 Victor Lind

FC Midtjylland-træner Bo Henriksen er dybt imponeret af den 18-årige målscorer Victor Lind, som splitter det hele ad og er ligeglad med, hvad folk siger, mener cheftræneren.

FC Midtjylland snuppede fredag aften en 2-0-sejr over FC Nordsjælland i Herning, og her blev det 18-årige Victor Lind, der stjal rampelyset.

Den unge angriber noterede sig et forrygende mål mod slutningen, hvor han modtog et udspark fra Elias Olafsson, som han smadrede ind over stregen via overliggeren.

Målet var Linds andet i denne sæson, og efter kampen var cheftræner Bo Henriksen fuld af roser til den unge målmager.

- Det defensive er det vigtigste for os, for vi skal nok lave mål. Nu kom der så sådan en ung knægt ind og bare splittede det hele ad. Han er ligeglad med, hvad folk siger og gør, siger Bo Henriksen til bold.dk og fortsætter:

- Bolden røg højt op, men han løb bare igennem folk. Det er noget af det, jeg elsker at se; nogen, der tør, gøre noget, og som er ligeglad med alt andet.

- Han vil banke panden ind i muren for at lave mål, ham dér. Det er så fedt at se en 18-årig knægt kunne og ville alt det, han gør, og det er ikke kun i kampene, men til træning hver dag.

- Han har nogle voldsomme spidskompetencer og kan sparke fremragende med begge ben. Og så har han altså bare en motor, mand. Det er så fedt at se.

- Det var det, jeg manglede, fra nogle af de andre i dag (fredag, red.). Der så vi lidt trætte ud, og det skal vi selvfølgelig være opmærksomme på, siger Bo Henriksen.

Victor Lind kom til FC Midtjyllands ungdomsakademi i 2018 fra SønderjyskE, og han har fået sin debut for førsteholdet i denne sæson.

Indtil videre er det blevet til syv kampe og to mål for unge Lind.


Af Sara Margren
Lørdag 25. september