Luk

Bo H: Jannik Pohl kan være en mulighed

| 3F Superliga | 10 kommentarer
Bo H: Jannik Pohl kan være en mulighed
Foto: Getty Images

Infoboks

Groningen - Ajax
Æresdivisionen (26/01)
bet365 7,00 5,25 1,36
NordicBet 7,85 4,90 1,38
Oddset 7,50 4,70 1,38
YouBet 7,50 4,70 1,36

AC Horsens-manager Bo Henriksen siger til Horsens Folkeblad, at det er en mulighed at hente Jannik Pohl, men der skal penge til, og det har han ikke lige nu.

Jannik Pohl er færdig i AC Horsens, efter at hans lejekontrakt er udløbet, og derfor er han nu vendt tilbage til FC Groningen.

Manager Bo Henriksen vil dog gerne have fingre i en angriber, som kan være makker til Nicolai Brock-Madsen, og Jannik Pohl er en mulighed.

- Jannik Pohl skal starte sin træning i Holland. Vores aftale med ham er udløbet. Han kan stadig være en mulighed for os i foråret, men så langt er vi ikke endnu. Han har nogle spændende spidskompetencer, men han har også en skadeshistorik, der skræmmer, siger Bo Henriksen til Horsens Folkeblad.

Bo Henriksen fortæller desuden, at han skal sælge spillere, hvis han skal hente nogen som helst ind.

Jannik Pohl kom sent i sommerens transfervindue til AC Horsens, hvor han nåede at spille otte Superliga-kampe. Han nåede dog aldrig at score for østjyderne.

Den tidligere AaB'er har været i Groningen siden sommeren 2018, og hans kontrakt i Holland udløber først i sommeren 2021.

Han forsøgte sig med skiftet til AC Horsens for at kickstarte karrieren efter en sæson, som i høj grad blev forpurret af skader.

Køb billetter til Horsens' kommende hjemmekampe her!


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

10 kommentarer

olestenbent 11:52          
Pohl er ok, men mon ikke vi skulle finde en mere driftsikker spiller. Forstår heller ikke det med pengene. Der må da være et beløb efter Junker blev solgt?
InfoMinisteren 12:36          
Færre tilskuere betyder også færre penge i klubkassen. Hvis folk kom på stadion, så havde vi også en angriber. Det er faktisk en meget simpel måde at støtte sin klub på, for pengene går direkte i kassen - og dvs til aflønning og køb af spillere.
Jensen99 12:48          
Det ender med endnu en lappeløsning på den offensive front. Det kender vi snart ALT for godt. Ikke siden Finnbogasson har der været en angriber med en vis garanti for mål i støvlerne.
lindballe-01 12:54          
aaaaaaa lad nu værd med og smide tilskuer kortet, det er en rigtig dum undskyldning, vi har ALDRIG HAFT mange tilskuer på lægterne, udover i nogle enkelte store kampe. Nej pengene på salg af spillere går ikke i den rigtige kasse til nye spillere, den bliver sikert brugt til løninger til administration og bestyrelsen og ungdomsafdelingen, men så længe Bo ikke bruger spillere derfra, så er det næsten spild af penge, selvom der rendder nogle rigtige gode spillere der nede, men de forsvindder til stører klubber hvor de har bedre chance for spille tid. Bo bruger kun spillere som han selv har fundet
biglas43 15:16          
De har nu en betragtelig nedgang i tilskuertallene, sikkert til dels spillet, men deres tåbelige rygepolitik har formentlig alene kostet 500 tilskuere pr. kamp plus/minus lidt, og uanset at det tal ikke synes så voldsomt, så bliver det til en del penge alligevel med billet, salg på stadion m.v.
Michaz 15:29          
i Horsens må man ikke ryge - men der må godt være tre meter mellem hver tilskuer.
Søndag 19. januar