Luk

Bo H: Klar til at træde til side i Horsens nu

| 3F Superliga | 24 kommentarer

Infoboks

Bo Henriksen er klar til at træde til side, hvis AC Horsens allerede denne sommer får en afløser på plads, siger han til B.T.

AC Horsens meddelte forleden, at Bo Henriksen stopper, når hans kontrakt udløber om et år, men det er ikke sikkert, at manageren sidder så længe i jobbet.

Bo Henriksen siger således til B.T., at han er klar til at træde til side, hvis Horsens finder en afløser allerede nu.

- Altså, hvis klubben finder den rigtige afløser, som er klar til at tage over, så kan jeg sagtens tage et skridt ned, hvis det er det, der er bedst for klubben, siger Bo Henriksen til B.T.

Bo Henriksen fastslår, at han ikke har et andet job på plads endnu, men han ønsker at prøve sig af på et højere niveau.

Støt AC Horsens og køb en fanfigur


Af Sara Margren

24 kommentarer

BoldForSjov 14:29          
Han fisker godt nok. Mon ikke vi ser ham i en ny klub inden starten af næste sæson.
bruger 146230 14:36          
Næstved napper ham
Blokvogn 14:44          
Jeg har været stor fan af Bo Henriksen i 13 år. Hvis han vil beholde lidt respekt håber jeg ikke han mere taler om hvor hurtigt han kan stoppe offentlig, men tager den internt med Christian Nielsen. Dette her virker på mig totalt usmageligt, så kan det godt være han er stolt over at have holdt ACHoresens fem år i super ligaen, men fortsætter han på denne måde bliver det også ham der spiller os ud igen. Kære Bo Henriksen, pas dit arbejde så længe du har en aftale med klubben, det her er for useriøst.
bruger 150809 14:45          
Jeg kommer godt nok til at savne Bo .
Bo har gjort det fantastisk i ACH , vi kan kun takke og bukke for lidt , men når nu det er sagt og gjort , så glæder jeg mig personligt til en ny Træner/manager med en anden fodbold filosofi.
bruger 150225 14:48          
Så det videre nu bo, en træner der har det ene ben væk gider vi ikke
BoldForSjov 14:48          
"Jeg har været stor fan af Bo Henriksen i 13 år. Hvis han vil beholde lidt respekt håber jeg ikke han mere taler om hvor hurtigt han kan stoppe offentlig, men tager den internt med Christian Nielsen. Dette her virker på mig totalt usmageligt, så kan det godt være han er stolt over at have holdt ACHoresens fem år i super ligaen, men fortsætter han på denne måde bliver det også ham der spiller os ud igen. Kære Bo Henriksen, pas dit arbejde så længe du har en aftale med klubben, det her er for useriøst."


Jeg er enig. Det ville være langt mere klædeligt at stikke piben ind. Han har allerede sagt hvad der skulle siges i forbindelse med offentliggørelsen af hans fratrædelse.
Michaz 14:59          
Tø-hø... så får Henriksen skældud fordi klubben taler om udløb.
Måske er det hans måde at sige "Hvorfor taler I med pressen FØR mig?".
Søndag 9. august