LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Bo H: Louka A. er bare blevet bedre og bedre

| Superligaen | 7 kommentarer
Lyngby Boldklub henter "gammel" kending hjem fra Norge
Officielt: Brøndby-bøddel ophæver i Ungarn - længes mod Danmark
Bo H: Louka A. er bare blevet bedre og bedre
Foto: Martin Ladegaard
Louka Andreasen er bare blevet bedre og bedre i de seneste år, fortæller AC Horsens-manager Bo Henriksen til Horsens Folkeblad.

AC Horsens har mandag købt Louka Andreasen i 1. divisionsklubben Hvidovre IF, og det er en handel, som manager Bo Henriksen er rigtig glad for.

Den 21-årige offensivspiller har nemlig masser af potentiale, mener han.

- Vi har hentet en spiller for fremtiden. Han er en dygtig offensiv spiller, der er kan udfordre og er stærk i mand til mand-duellerne. Vi kan bruge ham på begge kanter eller som 10'er, siger Bo Henriksen til hsfo.dk.

- Vi har fulgt ham gennem længere tid, og han har gjort det fint i 1. division. Han er bare blevet bedre og bedre, siger Bo Henriksen.

Louka Andreasen har sat sin signatur på en aftale, der gælder i de kommende fire år.


Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

7 kommentarer

Jens westh 14:04          
Med det norske røvbold Horsens spiller får louka de svært, med mindre Horsens ændrer spillestilen. Men alt det bedste til louka som i lang til har drømt om at komme til en klub i suppen.
JoakimBL 14:08          
Det er vist lang tid siden du har set en Horsens kamp, så måske du skulle prøve det?
Horseman 14:11          
tja, folk som ikke følger med i hvad der sker har jo også en mening. Bare ikke så interessant for os andre at høre om den.
Sheringham 14:20          
@Jens westh

Syntes du skulle se den næste kamp Horsens spiller... Det er tydeligvis lang tid siden at du har set en Horsens kamp.

4,57 mål i snit i de sidste 7 Horsens kampe i SL. Derudover forgår det på jorden med fart og hurtige opspil.

Det vil være en længere smøre at skrive om alle kampe her, men et godt billede på det er at Mikkel Qvist (vores stærke indkastsvåben) har været bænket halvdelen af tiden i disse kampe. Derudover kan du jo prøve at læse referaterne når du nu ikke ser kampene... Her er f.eks. et citat fra bold.dk fra AAB kampen:

Første halvleg blev den formentlig mest underholdende af slagsen i denne Superliga-sæsonMen fedt at du kan råbe op uden at have forstand på hvad du snakker om...
KageOGKaffe 15:15          
Horsens er begyndt at spille bold og stor respekt for det, jeg håber det er en tendens der vil fortsætte og måske inspirere andre mindre klubber i ligaen
Gustav09 15:23          
@Jens Westh der fik du da vist høreorganerne i maskinen - og de har ret, du kan ikke have set ACH i et stykke tid med den udtalelse.
VBK - Leeds 17:58          
Horsens har ændret en del stil i år. Hjemmekampen mod Vejle kunne de absolut ikke være bekendt over for publikum, men senere på sæsonen har der været flere underholdende kampe. Bl.a som en nævner Aab kampen. Det klæder dem også at spille med angribere og i min bog helst Junker og Drost.
Onsdag 16. januar
Tirsdag 15. januar