Luk

Bo H: Ludwig har længe været en ønskespiller

| Superligaen | 5 kommentarer
David Nielsen om ung AGF'er: 'Han har et voldsomt potentiale'
Tilfreds David Nielsen: Vi var rigtig stærke fra start til slut
Bo H: Vi mister troen efter AGF's mål i tillægstiden
Helenius og Bundu sikrer AGF sæsonens første sejr: Se målene og højdepunkterne her
Bundu bomber: Sender AGF på sejrskurs med herligt langskud
Bo H: Ludwig har længe været en ønskespiller
Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Bo Henriksen er ovenud tilfreds med at få Alexander Ludwig tilbage, for han har været en ønskespiller for AC Horsens rigtig længe, siger han.

AC Horsens henter Alexander Ludwig i OB, og det bliver dermed et gensyn med forsvarsspilleren, der var hos de gule et år fra 2017 til 2018.

Bo Henriksen kalder Alexander Ludwig for en ønskespiller og glæder sig over, at aftalen kom i hus.

- Alexander Ludwig har jo været en ønskespiller rigtig længe, for vi kender ham, hans kvaliteter og ved, at han er en kulturbærer og en leder, siger Bo Henriksen til klubbens hjemmeside.

- Da vi så, at der var mulighed for at købe ham fri af kontrakten i OB, var det vigtigste for os, at der var økonomi i det, og derfor skulle vi sige farvel til en spiller, og det blev Sivert Heltne Nilsen.

- Vi ville ikke sælge Sivert, hvis Ludwig ikke var på plads, men det er vi i mål med nu, og vi er helt trygge ved at have tre så stærke spillere som Ludwig, Masovic og Kiilerich til de to pladser i midterforsvaret

Alexander Ludwig har fået en aftale frem til sommeren 2023.


Af Sara Margren

5 kommentarer

Horseman 12:45          
Gad vide hvad Bo har givet for at få ham tilbage? Jeg tror ikke det har været billigt, når han skulle sælge Helte for at få råd til det, for der er jo kommet transfer penge i kassen tidligere i sæsonen. Lad os håbe det er fordi han også har et angrebsemne i ærmet som også koster lidt. Under alle omstændigheder er det rigtig dejligt at få Ludwig tilbage som gjorde det rigtig godt da han sidst var her. Han kender klubben og de fleste spillere, så han glider uden problemer ind i startopstillingen med det samme. En angriber mere, så er vi godt på plads, så burde truppen være bred nok, da mange spillere kan dække flere pladser.
ACH-fan 13:06          
Jeg tror nu det har været relativt billigt. De penge der i forvejen var i kassen er nok tiltænkt en offensiv forstærkning.
Gelmore 13:08          
Som FCM fan Forstår jeg ikke ACH ikke også forsøger at leje Reese i FCM. Han spiller ikke. Selv Manjekar James er foran ham i køen.

Pengene er små i Horsens men du er i problemer hvis Killerich eller Ludwig får en skade. De har Qvist der kan gå ind i midterforsvaret - Resten af deres defensive spillere er mere backs der af nød kan trækkes derind.
Rasbak 13:18          
Forstår ikke ACH ikke også forsøger at leje Reese i FCM. Han spiller ikke. Selv Manjekar James er foran ham i køen.
Nå - det er ellers meget enkelt...
Bo Henriksen forsøgte at få en lejeaftale i stand med Reese. FCM trak tiden og sagde i sidste ende nej, da man solgte Kian Hansen til FCN. Derfor er Reese bundet til rollen som breddespiller.
Horseman 13:46          
Ja og vi har også en backup i midterforsvaret i form af Masovic som vi har lejet i Club Brugge. Udover det så kan Thorsen også spille den position. Så vi er faktisk ganske godt dækket ind uden Reese. Jeg er heller ikke meget for at klubben lejer spillere medmindre der er en købs klausul inkluderet, da man ikke får meget ud af at gøre en spiller bedre for en anden klub, så er det langt bedre at få penge for et salg, hvis spilleren bliver for god til Horsens. Men det er fint at leje Masovic, som sikkert er tænkt som første back-up.
Tirsdag 20. august