LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Bo H: Macena er velkommen til at træne med

| Superligaen | 11 kommentarer
Bo H: Macena er velkommen til at træne med
Foto: Getty Images

Horsens-manager Bo Henriksen byder 34-årige Gilberto Macena velkommen til træning, men han vil ikke love brasilianeren en kontrakt.

Gilberto Macena udtrykte i et interview med tipsbladet.dk tirsdag skuffelse over, at AC Horsens' manglende tilbagemelding, da han i sommer henvendte sig for eventuelt at vende tilbage til klubben.

Den 34-årige brasilianer er dog velkommen til at komme og træne med, fastslår manager Bo Henriksen.

- Jeg har stor respekt for Gilberto. Han er en legende i AC Horsens, og han er altid velkommen til at komme og træne i klubben, siger Henriksen, der tidligere har haft den tidligere Horsens-profil med til træning, til Horsens Folkeblad.

Henriksen understreger dog, at man ikke garanterer tidligere profiler kontrakter i Horsens.

Se Superliga, Europa League og meget mere sport Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond

11 kommentarer

Jensen99 10:55          
Det virker vanvittigt hvis AC aldrig har vendt tilbage på sådan en henvendelse. At man så nok ikke har kunnet honorere ham er så en anden sag. Man kan i hvert fald ikke sige at AC ikke har manglet en angriber. Dog var sæsonen 17/18 jo alligevel ret succesfuld. Det halter en del mere i denne sæson.
Havenisse 11:17          
Lyder meget plausibelt i forhold til hvordan AC Horsens historisk har kommunikeret og ageret, at man har opført sig med manglende stil.
bruger 150225 11:36          
Giv ham en kontrakt bo nu med det samme
PeterBold 12:12          
Gilberto må ikke koste ret meget, hvis han skal spille for de gule, så skal pengene hentes udenfor nuværende rådighedsbeløb. Måske skulle alle de Gule fans som brændende ønsker ham tilbage købe ham på folke-aktier.

Hvis fans og virksomheder gik sammen og aflønnede ham, så ville det være uden risiko for klubbens økonomi. Hvis Gilberto er fit og ikke løber ind i skader igen igen, så burde han jo kunne spille sig på holdet, da holdet jo mangler en med målnæse, han kunne blive en super-sub.

Hvem finder ud af hvad han skal have i månedsløn og starter en indsamling ?
Blokvogn 13:23          
Havenisse/MSØ eller hvem du nu er, håber du virker klogere i vejletråde, her har du intet at byde ind med. Mon ikke Gilberto er over the Hill, men angribere mangles.
Nikolajbaltzer 13:51          
Ærgeligt at være fan af et lortehold som Horsens
Havenisse 13:55          
Blokvogn, klogere end dig, der i dine fleste indlæg har mere travlt med at komme i klinch med andre brugere end debat. Ontopic har AC Horsens tidligere fjumrer rundt mht. Kommunikation: pebet over andre får en hovedsponsor,påståede trusler der blev afvist,, halvlegskonkurrencer hvor direktøren bagefter måtte undskylde, en cheftræner der ævler om kærlighedbi stedet for at se indad osv. Derfor undrer det mig ikke de har behandlet Gilberto skidt.
Søndag 19. maj