LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Bo H: Marienlyst-talent har potentialet

| Superligaen | 5 kommentarer
Bo H: Marienlyst-talent har potentialet
Foto: Getty Images
Bo Henriksen ser potentiale i Marienlysts midtbanespiller Mads Jørgensen, som AC Horsens havde med i en testkamp mod AC Horsens.

OB sagde i sommer farvel til midtbanespilleren Mads Jørgensen, der i stedet rykkede til Marienlyst. Her har han imponeret med god spil og flere frisparksscoringer, noget AC Horsens-træner Bo Henriksen har bemærket.

Derfor havde Horsens Jørgensen med, da de i sidste uge spillede testkamp mod Union Berlin.

- Nu har vi set ham nogle gange og synes, han er en dygtig spiller. Han er en spiller der kan noget og vil noget. Han har et potentiale. Alle ved, han er god på frispark, men han er også en god fodboldspiller, siger Henriksen til bold.dk.

- Så nu så vi ham lidt an i 20-25 minutter mod Union Berlin. Det er ikke usandsynligt, at vi tager fat i ham igen på et tidspunkt hvis han har lyst, for han gjorde et fint indtryk.

Horsens har ikke samme økonomi som mange af de andre klubber i Superligaen, og derfor kigger klubben gerne ned i rækkerne.

- Vi har en klar strategi om, at vi skal være dygtige til at se potentiale andre steder end andre klubber gør. Det skal vi fordi vi har en lidt anden økonomisk formåen end andre har, siger Henriksen.

- Ikke dermed sagt, at vi ikke prøver at bygge på, men mest af alt er det vigtigt at finde nogle dygtige spillere, som andre måske ikke har set, eller som andre har fravalgt.

- Vi vil jo gerne tage fravalgte spillere, og så gøre dem bedre end de klubber, der har fravalgt dem, tror, de kan blive. Det er også tilfældet med Mads Jørgensen. Så er det bare spørgsmål om, hvornår han kan være klar til at spille Superliga.

- I sidste ende drejer det sig kun om én ting for mig, og det er at de har potentialet, og det synes jeg ham her har. Om det så skal være nu, til sommer eller næste vinter, det er sgu ikke så vigtigt. Vil han det nok, skal han nok nå det, siger træneren.

Tidligere har Horsens hentet Tobias Arndal fra Danmarksserieklubben Oure og Mikkel Quist fra Lyseng, der dengang også var i Danmarksserien.

jesper@bold.dk

Se Premier League, Superliga og Europa Leauge Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Jesper Helmin
Fredag 19. april
Torsdag 18. april