Luk

Bo H: Nye spillere har været et friskt pust

| Superligaen | 2 kommentarer
Slagen Bo H.: Målmandens skyld vi ikke taber større
Dybt imponerende: FCN smadrer Horsens - se alle målene her
Det unge kuld buldrer videre: Nordsjælland udspiller Horsens
Bo Henriksen sparket ned til træning: Jeg var ved at sælge ham - se det sjove interview her
Ikke skyggen af offside: FCN snydt for 2-0-kasse i Horsens - se det her
Bo H: Nye spillere har været et friskt pust
Foto: Getty Images

Infoboks

Silkeborg - AC Horsens
Superligaen Grundspil (21/07)
bet365 2,10 3,40 3,40
NordicBet 2,10 3,60 3,40
Oddset 2,15 3,40 3,45
Stream Brøndby IF – AC Horsens på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement

AC Horsens-træner Bo Henriksen glæder sig til at se holdets nytilkomne spillere i aktion i Superligaen, og han forventer en svær opgave mod FC Nordsjælland.

AC Horsens indleder søndag holdets Superliga-sæson, når FC Nordsjælland lægger vejen forbi CASA Arena til premierebrag.

Horsens-træner Bo Henriksen glæder sig til at se nye spillere som Peter Therkildsen, Malte Kiilerich og tilbagevendte Jonas Thorsen i kampaktion efter hårdt arbejde på træningsbanen.

- De (nye spillere, red.) har gjort et rigtig godt indtryk, og de har fra første dag leveret varen på træningsbanen med masser af energi, gejst og kvalitet. Der er ingen tvivl om, at det har været et friskt pust for resten af truppen, fortæller Bo Henriksen til klubbens hjemmeside og fortsætter:

- Generelt har vi været igennem en opstart, der har båret præg af mange træningspas, et socialt arrangement og træningskampe, hvor vi har løbet mange meter og arbejdet hårdt, og vi tripper efterhånden for at komme til at spille om point igen. En ting er træningskampe, noget andet er kampe, hvor det gælder noget, og vi glæder os til at tage hul på sæsonen mod FC Nordsjælland.

Bo Henriksen er spændt på at se, hvad søndagens modstander fra Farum kommer med efter salg af en række profiler som Victor Nelsson, Karlo Bartolec og Mads Valentin Pedersen.

På trods af profilernes forsvinden er Horsens-træneren overbevist om, at det er et 'kompetent hold', man møder søndag i Superliga-premieren.

- FC Nordsjælland har solgt dygtige spillere, der udviklede sig til at blive profiler i 3F Superligaen, og det vil de kunne mærke til en vis grad, men de har tidligere været dygtige til at rykke unge spillere op på superligaholdet, og det kommer de til igen.

- Der er ingen tvivl om, at der venter os en svær opgave mod et kompetent FC Nordsjælland-hold, men vi tror som altid på, at vi med hårdt arbejde kan skabe et godt resultat, fortæller Bo Henriksen til klubbens hjemmeside.

De to holds første kamp i den nye Superliga-sæson fløjtes i gang søndag klokken 14.00 på CASA Arena i Horsens.

Stream Brøndby IF – AC Horsens på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Daniel Laursen

2 kommentarer

steena 01:19          
Nedrykker, sorry!
Horseman 04:03          
Ja, du må mene Nordsjælland
Lørdag 20. juli
Fredag 19. juli