LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Bo H. om BIF-kamp: Det er vores lille finale

| Superligaen | 20 kommentarer
Bo H. om BIF-kamp: Det er vores lille finale
Foto: Getty Images

Infoboks

AC Horsens - OB
Superligaen Grundspil (24/02)
bet365 3,30 3,50 2,10
NordicBet 3,50 3,45 2,11
Oddset 3,30 3,35 2,25
Stream AC Horsens – OB på Eurosport Player
Advertisement
Horsens-manager Bo Henriksen glæder sig helt vildt til fredagens kamp mod Brøndby, som han kalder en lille finale for Horsens-mandskabet.

Det bliver en stor kamp og oplevelse for AC Horsens, når guldaspiranterne fra Brøndby fredag gæster Casa Arena i andensidste spillerunde i Superligaen.

Brøndby kan med en sejr spille sig et stort skridt nærmere mesterskabet, og der er officielt solgt lidt over 5.000 billetter til Brøndby-fans, som tager turen til det østjyske. 

- Der er nogle af spillerne, der har joket lidt omkring, at de ikke skulle have en advarsel, så de fik karantæne i den næste kamp, siger Horsens-manager Bo Henriksen.

- Det er jo vores lille finale, hvor vi spiller en hjemmekamp på udebane. Det er jo også ret nyt for os, at der nok kommer flere Brøndby-fans end vores egne på hjemmebane. Det bliver fedt, det glæder vi os helt vildt til.

Casa Arena, der har en kapacitet på 10.400 tilskuere, er allerede meldt komplet udsolgt til kampen.

- Det er den største oplevelse, vi kan få, når man spiller i Horsens. At få lov til at spille for knap 11.000 mennesker på hjemmebane, siger Bo Henriksen.

Selvom Horsens-mandskabet på papiret ikke har det store at spille for, er de gule klar til at gøre livet surt for gæsterne i mesterskabskampen.

- Det er ikke, fordi vi ikke under Brøndby noget, men vi kunne godt tænke os at have en finger med i spillet, siger Bo Henriksen.

Kampen mellem Horsens og Brøndby spilles fredag aften klokken 20.

Jacob Quvang / bold@bold.dk

Stream AC Horsens – OB på Eurosport Player
Advertisement

Af Anton Græsdal Maajen
Mandag 18. februar